Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Że nikt nawet się tym nie kłopotał Te, Krab, ty sobie nie pozwalaj Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Te, Krab, ty sobie nie pozwalaj Idź być randomem gdzie indziej Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ja pozwalam Te, BiP, ty mu nie pozwalaj Idź być randomem gdzie indziej W innych miejscach jestem randomem, tutaj występuję pod postacią słodziaka Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ja pozwalam A ciebie to nikt nie pyta Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 W innych miejscach jestem randomem, tutaj występuję pod postacią słodziaka Uważaj bo cukrzycę dostaniemy...A ciebie to nikt nie pyta Ciebie nikt nie pyta...Ps Spoko gra Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Idź sobie, mode Gron, a tyś random, a nie słodziak Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Uważaj bo cukrzycę dostaniemy...Ciebie nikt nie pyta...Ps Spoko gra Warlock spoko gra, bo Ardania. A Lunord najlepszy Bóg Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A ty krab, a nie ssak Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Wróciłem.Mam rozumieć, że nie znaleziono mnie na fejsie, i nadal jestem ninją?Próbowałem dobre półtora godziny. Nie udało się xP Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Kraby i tak majestic race, nie to, co mode. http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-przez-dwa-lata-udawal-ze-jest-w-spiaczce-zeby-uniknac-proces,nId,1897804 geniusz zbrodni. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Kraby to zwykłe skorupiaki... Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Wróciłem.Mam rozumieć, że nie znaleziono mnie na fejsie, i nadal jestem ninją?A chciałbyś się wymienić wymienić danymi osobowymi na PW? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mnie to już masz chyba na FB Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A chciałbyś się wymienić wymienić danymi osobowymi na PW? A po czo? Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A chciałbyś się wymienić wymienić danymi osobowymi na PW? Garin handlarz informacjami 2 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mnie to już masz chyba na FB A wiesz, że właśnie nie mam ciebie na fejsbukach. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 @Ares jak będziesz, to napisz mi o tym co mam zmienić... A wiesz, że właśnie nie mam ciebie na fejsbukach.Serio?Myślałem, że jednak masz Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 http://prostozmostu.net/swiat/w-szwajcarii-nie-chca-juz-burek-na-ulicachTak będzie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ja się zmywam. Jakby ktoś mnie potrzebował to szukajcie na czacie Xyza. Ktoś stąd powinien znać link. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Garin handlarz informacjamiOd pewnego czasu zaczynam prowadzić konwersację z samym sobą, więc przydałoby się parę znanych nowych kontaktów. A z drugiej strony ciekawość jak naprawdę nazywają się użytkownicy tego forum. Tak, to zdecydowanie ciekawość. A po czo? Na ja ci dam mój profil na fejsbuku, a ty mi dasz swój. Link do komentarza
Recommended Posts