Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 hmmm wychodzi na to, że anonimowe logowanie nie działa już w ogóle Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Sosnę Bo Skaj popsuł i sprzedał w CSie Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Niklę swoją drogą zastanawiam się czy admini jeszcze coś tłumaczą forum, czy dodajemy se posty w temacie z brakami w tłumaczeniu po to, żeby nabić sobie posty Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Pewno nie robią, bo Siprah ma jakąś robotę i tym się będzie bardziej zajmować niż pastelowymi taboretami, a Skaj się sprzedał za makaron w CSie, a na forum wchodzi tylko dla niepoznaki Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 brakuje mi xyzia na stanowisku admina on przynajmniej działał w miarę szybko 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Xyz zamienił się na Zyx i poszedł ;c Dzień dobry bardzo. 2 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 rozumiem praca i ceesy ale chociaż raz na tydzień przez jakieś dwie godziny mogliby podłubać przy forumie Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 ewentualnie można by dać Decowi admina... patrząc na to jak se radzi na everfree tu też dałby se radę Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) hmmm wychodzi na to, że anonimowe logowanie nie działa już w ogóle Pójdź do psychologa. Zacznie działać. ewentualnie można by dać Decowi admina... patrząc na to jak se radzi na everfree tu też dałby se radę Z tego co się orientuję, to Dec niezbyt się do tego garnie. Edytowano Październik 4, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 still przydałby się dodatkowy techniczny do pomocy, bo widząc jak Skajprecel się do tego garnie to aż szkoda patrzeć Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Pójdź do psychologa. Zacznie działać. Z tego co się orientuję, to Dec niezbyt się do tego garnie. Zróbcie mu ściepę na pitcę, to może da się przekonać Link do komentarza
Siper Napisano Październik 4, 2015 Autor Share Napisano Październik 4, 2015 Przyznaję wam rację, że przydałby się ktoś kto ogarnia temat podobnie jak ja i skaj (szczególnie jeśli chodzi o SB), no ale jedyna osoba jaka przychodzi mi do głowy to asiekierka.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) Skrótem - przydałby się nam admin bez życia. A weź tu znajdź na forum kogoś jeszcze, kto miałby odpowiednie umiejętności i chęci. Edytowano Październik 4, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Skrótem - przydałby się nam admin bez życia. A weź tu znajdź na forum kogoś jeszcze, kto miałby odpowiednie umiejętności i chęci.I nie jest Dekiem Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Przyznaję wam rację, że przydałby się ktoś kto ogarnia temat podobnie jak ja i skaj (szczególnie jeśli chodzi o SB), no ale jedyna osoba jaka przychodzi mi do głowy to asiekierka.to może udałoby się go jakoś namówić do powrotu? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Przyznaję wam rację, że przydałby się ktoś kto ogarnia temat podobnie jak ja i skaj (szczególnie jeśli chodzi o SB), no ale jedyna osoba jaka przychodzi mi do głowy to asiekierka.Siekierce to jednak podziękujemy Sip, a może tak po prostu popsułbyś Skajowi CSa? Może by się ogarnął Link do komentarza
Garin Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) Cześć Sosen i pozostali Edytowano Październik 4, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Cześć Garin. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Also, Sosnę, przykład Skaja pokazuje, jakim wielkim rakiem jest CS:GO Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) Edytowano Październik 4, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk>Siper>ajfon Link do komentarza
Recommended Posts