Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Tarcza to może miała wymiary 15 cm x 15 cm. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 hej Wam nudno, może ktoś chciałby się ogarnąć na Rynek Krakowski w celu podchmielenia? Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 hej Wam nudno, może ktoś chciałby się ogarnąć na Rynek Krakowski w celu podchmielenia?Hi, a możemy spotkać się na Strym Rynku pod Ratuszem Poznańskim?Klimat mi się wylewa z ekranu MOŻLIWE SPOILERYUkryta zawartośćCo to za gra? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) Co to za gra?A Hideo Kojima Game Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Garin 1 Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Do Poznania mam trochę daleko, ale za niedługo będę przejazdem, więc można by z zainteresowanymi poznaniakami się napić 1 Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 @Garin CO ty masz w sygnaturce? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Dziecko z rozpuszczonym lodem w woreczku. .-. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Dziecko z rozpuszczonym lodem w woreczku. .-.Serio? Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Hej Nik Co taki zadowolony? :3 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Serio? No a niby co to ma być jak nie dziecko z rozpuszczonymi lodami waniliowymi. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No a niby co to ma być jak nie dziecko z rozpuszczonymi lodami waniliowymi.Dziecko bez rozpuszczonych lodów waniliowych Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No a niby co to ma być jak nie dziecko z rozpuszczonymi lodami waniliowymi.Garin, ty wiesz o co mi idzie... Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Kto chce wróżbę? Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 BiPXIX The SunMiłość. Przed tobą wiele interesujących spotkań, imprez i zabaw, z których wyjdziesz zakochana(y) po uszy. W stałych związkach ponownie rozkwitną uczucia. Odkryjesz - nie po raz pierwszy - że masz przy sobie cudownego partnera!Praca i pieniądze. Los szykuje ci miłą niespodziankę. Możesz dostać propozycję nowej , atrakcyjnej pracy lub awansu.Zdrowie. Masz dużo sił i ciągle żyjesz na pełnych obrotach. Wystarczy, że nie zapomnisz o dłuższym wypoczynku.Przesłanie. Słońce zasila swą energią twoje plany, działania i związki z innymi. Wykorzystaj ten czas dla dobra swojego i tych, którzy cię otaczają.Karty przemówiły. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 a mi też rzuć jedną xD zobaczymy xD Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No fajnie, że wpadasz, Czarnę Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 BiP Praca i pieniądze. Los szykuje ci miłą niespodziankę. Możesz dostać propozycję nowej , atrakcyjnej pracy lub awansu.Już dostałem, dzisiaj był 6 dzień ^^ Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 BiPXIX The SunCelestia! 1 Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 a mi też rzuć jedną xD zobaczymy xDOgólna czy tematyczna? Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 może być ogólna Wybieraj kartę od 1 do 23. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No fajnie, że wpadasz, Czarnę wpadam, bo się nudzę i chleję do monitora, grając w csa i gadając z ludźmi xd Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Wybieraj kartę od 1 do 23.13 Link do komentarza
Recommended Posts