Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Księżniczka Zosia akurat nie ma w sobie nic złego, poza tym, że wygląda na nieco zbyt guwnokreskówkową, czyli 3D Link do komentarza
Gypsy Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Jak ona ma na imię? Na Pochachontas to nie wygląda.Nie wiem jak ma na imię ale wygląda jak jakiś seryjny morderca z Disneylandu Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Zawsze się troszeczkę wraca ( ͡° ͜ʖ ͡°)A nie przypadkiem, że "zawsze się troszkę gwałci"? Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 SB cierpi na poważny deficyt SB. >.< 2 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Nie wiem jak ma na imię ale wygląda jak jakiś seryjny morderca z Disneylandu BESTIA?! Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 A nie przypadkiem, że "zawsze się troszkę gwałci"?Cóż... Ty to [teraz] powiedziałeś.Zawsze się troszkę wraca by pogwałcić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 (edytowany) BESTIA?! Ale proszę mojej ksywki z techbazy nie używać. :< Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gypsy Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Ja tam będę na tom postać mówił seryjny morderca z Disneylandu w skrócie SMZD Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Nie wiem jak ma na imię ale wygląda jak jakiś seryjny morderca z Disneylandu Tak się składa, że odpowiedź masz w poście wyżej Księżniczka Zosia akurat nie ma w sobie nic złego, poza tym, że wygląda na nieco zbyt guwnokreskówkową, czyli 3D To tylko screen z odcinka pilotażowego. Teraz animacja nie jest oczojebna Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Ale proszę mojej ksywki z techbazy nie używać. :<Byłeś zielony, wkurwiałeś całą ekipę i zmieniałeś się w potwory, a twoją miłością była skrajna tsundere?Kurna, wszystko by się zgadzało, poza byciem zielonymI oby się nie zgadzało Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 całkiem przyjemny odcineczek Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Ale proszę mojej ksywki z techbazy nie używać. :<Właśnie pojawił się w mojej głowie bardzo głupi pomysł o którym jeszcze nie wiem bo o nim jeszcze nie pomyślałem ***Nowe profilowe Link do komentarza
Gypsy Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Czemu zawsze jak zabieram się za nowy odcinek Durarara to cieszę się jakbym został testerem leków na kaszel Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 To tylko screen z odcinka pilotażowego. Teraz animacja nie jest oczojebna Po tym, co zobaczyłem, mogę wysunąć trzy wnioski:1. Owszem, nie wygląda źle2. Brak krawędzi dobrze robi takiej animacji3. SYRENY, SPALIĆ TO ŚWIĘTYM OGNIEM Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Hue, uwielbiam wywoływanie takiego bulu W nadzieji? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 (edytowany) Byłeś zielony, wkurwiałeś całą ekipę i zmieniałeś się w potwory, a twoją miłością była skrajna tsundere?Kurna, wszystko by się zgadzało, poza byciem zielonymI oby się nie zgadzałoJeszcze Vanad się nie zgadza w pełni, jeszcze... A ksywka powstała po graniu w gałę, kiedy to na bramce stałem i wbijałem się w biednych napastników, by wyłuskać spod ich nóg piłkę. Po tym, co zobaczyłem, mogę wysunąć trzy wnioski:1. Owszem, nie wygląda źle2. Brak krawędzi dobrze robi takiej animacji3. SYRENY, SPALIĆ TO ŚWIĘTYM OGNIEM4. Przynajmniej płaska. Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez Garin Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 W nadzieji?Kreatywnego w życiu nic nie zrobi tylko by śmieszkować mu by się chciało Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Szukam Golda.po co ci Gold? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Szukam Golda.Rararować się pewnie będą. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Szukam Golda.Ponoć pod Wałbrzychem jest tego cały pociąg 4 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 4. Przynajmniej płaska.PEWNA SYRENA też jest płaska, a nawet wklęsła. Dobrze wiesz, jaki to ma efekt. ;-;Jeszcze Vanad się nie zgadza w pełni, jeszcze...Owszem, nie zgadzam się w pełni, choć chciałbym. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Kreatywnego w życiu nic nie zrobi tylko by śmieszkować mu by się chciało Rzekł kreatywny po co ci Gold? Bo mam dla niego Piankę Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Amatorzy zgłaszania znowu zostali rozstrzelani. 1 Link do komentarza
Recommended Posts