XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Zależy co by polizał ( ͡° ͜ʖ ͡°)Wysłane przy użyciu fal radiowych PIP-BOYa 9000 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Czego twa dusza pragnie? O kuhwa, żyjeszTak szybkiej odpowiedzi nie spodziewałbym się nawet po ISISJak tam, cumplu? Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 (edytowany) Nik ... Oh gawd, to już? A miałem nie dawać żadnych hugów, zepsułem Ewentualnie opluł kwasem/odgryzł głowę/zabrał ciało...Mylisz NASZEGO Zergusia, a Zerglinga. Nasz Zerguś potrafi tylko wskoczyć na wroga, przewrócić go i zacząć go lizać/próbować ugryźć :| Edytowano Wrzesień 21, 2015 przez Gronkieł Link do komentarza
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 O kuhwa, żyjeszTak szybkiej odpowiedzi nie spodziewałbym się nawet po ISISJak tam, cumplu?Ostatnio jest tak chujowo że aż sie nie chce. No ale ogólnie to nic nowego. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 No siema, Pawlex. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Ostatnio jest tak chujowo że aż sie nie chce. No ale ogólnie to nic nowego. Że chujowo to współczuję. U mnie... Cóż. Pozytywne zmiany są, ale jest też parę negatywnych.No i wciąż nie umiem w zapominanie o dziewkach, co byłoby najlepszym rozwiązaniem Link do komentarza
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Że chujowo to współczuję. U mnie... Cóż. Pozytywne zmiany są, ale jest też parę negatywnych.No i wciąż nie umiem w zapominanie o dziewkach, co byłoby najlepszym rozwiązaniemWyrwałeś już jakiś rudowłosy ideał z piegami?? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Kurde, jakie biznesy: Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Wyrwałeś już jakiś rudowłosy ideał z piegami?? Gdybym tu taki miał, nie byłoby dziś problemu.Tak to mam drobną i uroczą blondynkę, która wygląda, jakby nie miała życia, a i tak jest [aż drastycznie] miła i wdzięczna.Nadal nie wiem, co się stało, że akurat Ona, jak podobała mi się inna [choć ino z wyglądu, ale jednak], no ale stało się i od listopada zeszłego roku zacząłem popadać w wiecznie pogłębiającą się paranoję z tego powodu.Między miłością i nienawiścią istnieje zbyt cienka granica. Link do komentarza
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Gdybym tu taki miał, nie byłoby dziś problemu.Tak to mam drobną i uroczą blondynkę, która wygląda, jakby nie miała życia, a i tak jest [aż drastycznie] miła i wdzięczna.Nadal nie wiem, co się stało, że akurat Ona, jak podobała mi się inna [choć ino z wyglądu, ale jednak], no ale stało się i od listopada zeszłego roku zacząłem popadać w wiecznie pogłębiającą się paranoję z tego powodu.Między miłością i nienawiścią istnieje zbyt cienka granica.Analdiss którego kiedyś znałem by tą kobite już dawno porwał zamknął w piwnicy i gwałcił rano, po południ, wieczorem i przed spaniem. Kim jesteś? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 @Cygim Łabędziowitz 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 (...)która wygląda, jakby nie miała życia, a i tak jest [aż drastycznie] miła i wdzięczna.Gdyby nie ta druga część, pomyślałbym, że Kath Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Gdyby nie ta druga część, pomyślałbym, że Kath >"uroczą"Analdiss którego kiedyś znałem by tą kobite już dawno porwał zamknął w piwnicy i gwałcił rano, po południ, wieczorem i przed spaniem. Kim jesteś? Mieszkańcem Stulejowego Lasu. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Mam dla was mini-superaśny koncert 2 Link do komentarza
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 >"uroczą"Mieszkańcem Stulejowego Lasu.No i na co po co się przejmujesz tymi dziewczynami Miro? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Mam dla was mini-superaśny koncert Ukryta zawartośćOglądałem to na M&M Days niedawno i słuchałem wykonań na żywo, poletzamNo i na co po co się przejmujesz tymi dziewczynami Miro?A skąd ja mam wiedzieć? Gdyby to ode mnie zależało, interesowałyby mnie jedynie masa, Adolf Hitler, ostre żarcie i wpierdalanie żeberek na czas Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 A skąd ja mam wiedzieć? Tak działają siły piekielne. Link do komentarza
Pawlex Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Tylko wujek Adolf. Link do komentarza
nyaa Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Dami ciężki żywot mają użytkownicy mobi Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 [#achtung #epilepsja #arluk_pauka] 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Tylko wujek Adolf. ♥ 1 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 O co chodzi z tymi dziećmi, ktoś mi wytłumaczy?Wysłane przy użyciu fal radiowych PIP-BOYa 9000 Link do komentarza
Recommended Posts