Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Posiadaj zainstalowanych 7 gier na komputerze.Nie miej w co grać. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Posiadaj zainstalowanych 7 gier na komputerze.Nie miej w co grać.Gdybyś miał więcej, miałbyś ten sam problem xd Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Gdybyś miał więcej, miałbyś ten sam problem xdZawsze mam ten sam problem Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Posiadaj zainstalowanych 7 gier na komputerze.Nie miej w co grać. Graj w osu! Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Graj w osu!Z moim refleksem i wyczuciem - Chyba podziękuję Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Z moim refleksem i wyczuciem - Chyba podziękuję Ćśśśś, ja jakoś sobie radzę z rozwalonymi przyciskami Z i X na klawiaturze i dogorywającą myszką. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) A, dobra, walić, odpalam Planetsajda. Trzeba zebrać te gupie punkty, by sobie kupić nowe działo na czołg :|Wut, zmienili Launchera...Nie dość, że nowa ekipa, to jeszcze to ;-;Goddamit, moje oczy, jak ja w to mogłem grać na ultra :| Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez Gronkieł Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 No i gdzie to eszbe, ja się pytam. Miało być już chyba z pięć dni temu. Albo gdzie jest jakiś ciekawy temat, w którym wypowiadają się inteligentni ludzie i docho... wysnuwają ciekawe wnioski, całokształt dyskusji nie śmierdzi kupoburzą, a na starcie nie trzeba wkładać sobie dwumetrowego kija w rzyć, żeby przypadkiem nie urazić kogoś niepoprawnym politycznie żartem? Jest taki temat na tym forum? 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 No i gdzie to eszbe, ja się pytam. Miało być już chyba z pięć dni temu. Albo gdzie jest jakiś ciekawy temat, w którym wypowiadają się inteligentni ludzie i docho... wysnuwają ciekawe wnioski, całokształt dyskusji nie śmierdzi kupoburzą, a na starcie nie trzeba wkładać sobie dwumetrowego kija w rzyć, żeby przypadkiem nie urazić kogoś niepoprawnym politycznie żartem? Jest taki temat na tym forum?Też mnie to zastanawia. Nie pamiętam kiedy ostatnio pojawiła się tutaj jakaś poważniejsza dyskusja. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 No i gdzie to eszbe, ja się pytam. Miało być już chyba z pięć dni temu. Albo gdzie jest jakiś ciekawy temat, w którym wypowiadają się inteligentni ludzie i docho... wysnuwają ciekawe wnioski, całokształt dyskusji nie śmierdzi kupoburzą, a na starcie nie trzeba wkładać sobie dwumetrowego kija w rzyć, żeby przypadkiem nie urazić kogoś niepoprawnym politycznie żartem? Jest taki temat na tym forum?Taki temat mają zieloni w swoim supertajnym zakątku Sanktuarium. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Też mnie to zastanawia. Nie pamiętam kiedy ostatnio pojawiła się tutaj jakaś poważniejsza dyskusja.To tutaj pojawiła się jakakolwiek poważniejsza dyskusja? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Zdarzały się. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 To widocznie nieuważnie obserwowałem. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 W tym temacie nie widziałem jeszcze ani razu, ale na prawdziwym, starym SB miały miejsce i to wcale nierzadko. 1 Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Po prostu jak przychodzisz to nie ma poważnych rozmów Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Goddamit, jestem graczem tej ebanej gry już 3 lata, znam większość taktyk, wszystkie zalety i wady, potrafię latać, strzelać i jeździć...A twórcy uczą mnie jak się w to gra i jeszcze dają mi nagrody (które mi się, o dziwo, przydadzą) Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Jestem Precelkiem Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Oj uwierz mi, są Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Może to są bardzo stare precle. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Precle nie są zielone.Ale niedobre już tak Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Z plecaka Arłuka Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Z plecaka Arłuka To by śmierdziały rybą i aminomango. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 @Krzysiek000 chcesz trochę krwi? Link do komentarza
Recommended Posts