Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 W ogóle @Sosen, przez Twój avatar myślę że jesteś Goldełem a przeca Golde ma rarłoka w avku a wcześniej miał Roche'a Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Mój piesek jest chory Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Dec truje psa serkiem D: Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Każdy ma brodę przecież wiesz... jest różnica pomiędzy zarostem popularnie nazywanym brodą, a brodą brodą. Chodziło mi tu o zarost zwany brodą Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ej, wiecie co?Cześć. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Gron, a wiesz co? Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 a przeca Golde ma rarłoka w avku a wcześniej miał Roche'a A jeszcze wcześniej Siri Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Gron, a wiesz co? Wiesz co? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 hmmm jakby nie pamiętam tego Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 PS: Ciri umjera Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Garun... uważaj, bo uwierzę Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Sosen, tyś jeszcze Wiesława trzeciego nie ukończył? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Komu coś dziwnego na PW? Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Widziałem to u innego gościa Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Sosen, tyś jeszcze Wiesława trzeciego nie ukończył? no nie ukończyłem, bo dopiero 14 września mi przyszła lepsza karta graficzna i więcej pamięci i nie jest mi aż tak bardzo śpieszno do poznania wszystkich sekretów... wolę się powoli delektować... a jak mi coś będziesz spoilerował to cię osobiście znajdę i ci trzasnę w pysk Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 no nie ukończyłem, bo dopiero 14 września mi przyszła lepsza karta graficzna i więcej pamięci i nie jest mi aż tak bardzo śpieszno do poznania wszystkich sekretów... wolę się powoli delektować... a jak mi coś będziesz spoilerował to cię osobiście znajdę i ci trzasnę w pysk Spoiler: walczysz tam mieczem. 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 no nie ukończyłem, bo dopiero 14 września mi przyszła lepsza karta graficzna i więcej pamięci i nie jest mi aż tak bardzo śpieszno do poznania wszystkich sekretów... wolę się powoli delektować... a jak mi coś będziesz spoilerował to cię osobiście znajdę i ci trzasnę w pysk Spoiler: Główny bohater jest wiedźminem i podąża za Ciri. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 no nie ukończyłem, bo dopiero 14 września mi przyszła lepsza karta graficzna i więcej pamięci i nie jest mi aż tak bardzo śpieszno do poznania wszystkich sekretów... wolę się powoli delektować... a jak mi coś będziesz spoilerował to cię osobiście znajdę i ci trzasnę w pysk No, to już przynajmniej wiesz, jakie zakończenie unikać. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 :Spoiler: walczysz tam mieczem. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 :Masz jakiś problem? A przyspoilować ci w twarz? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Dec lubi to 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Spoiler: walczysz tam mieczem.JESTEM PEWIEN, ŻE MOŻNA WALCZYĆ TOPOREM.I KUSZĄ.I PALUSZKAMI. Link do komentarza
Recommended Posts