Gronek Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Rok temu miałem iść umówić się z logopedą na następne zajęcia. Czekam, czekam, aż słyszę że ktoś zamyka drzwi na piętro. Powolutku wstaję, przechodzę 2 pomieszczenia, podchodzę do szklanych drzwi i zaczynam pukać. Opanowanie godne człowieka, który ogarnia co się dzieje dopiero po minucie.Od tamtej pory nadal się nie umówiłem. Wystarczy mi nauka czytania w kościele :| Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 also Eni zaś ci tapatalk strepił i utworzył nowe konto Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Domek, piwko i ruskie pierogi ze skwareczkami Tak, tego zdecydowanie potrzebowałem dzisiaj. Zabrakło tylko irl huga Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Amolę to łapaj wirtualnego Link do komentarza
NimfadoraEnigma Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 also Eni zaś ci tapatalk strepił i utworzył nowe konto Kuźwa, co?! Link do komentarza
NimfadoraEnigma Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Amolku Masz, substytut huga Irl :3 Link do komentarza
NimfadoraEnigma Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 also Eni zaś ci tapatalk strepił i utworzył nowe konto Fucktycznie Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 mobilny klient sztima rulz chodzi Ci o to, co lubi[ło] mi się wyłączać tak z dupy? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 http://mlppolska.pl/profile/3140-enigma-i-will-hug-you-all/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjEzNDM4LCJpZF8yIjo3MzI4OTd9no nie piszesz z tego konta, tylko utworzyło ci konto po nicku NimfadoraEnigma Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 W czwartek do okulistyMoże wreszcie te okuliary nie będą mi spadać z nosa :_; Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 chodzi Ci o to, co lubi[ło] mi się wyłączać tak z dupy? tera poprawili działanie i nie wyłącza się z dupy Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Po co żyć, jak rowerzyści nie jeżdżą po drogach rowerowych? Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Nimfa Sosen Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Van ewentualnie trza się było wcześniej wybrać do PSC Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 @Vanadiss the Glejt Jak to robisz, że fejsbuk ciągle mi cię proponuje? ._. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Działa?działa Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Van ewentualnie trza się było wcześniej wybrać do PSC Wiesz, to akurat nie miałoby znaczenia, bo trasa wyglądała tak, że dowiedziałem się o Paradox Weekendzie w piątek o ok. 13, w sobotę byłem wyszykowany na bycie poza domem, niedziela jak niedziela - sklepów brak, a więc zostawał poniedziałekPotrzebowałem dosłownie dwóch minut, ale nie, studenty zaczynajo studbazę i się jeździ jak nartami po gównie. ;-; Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Van ewentualnie trza się było wcześniej wybrać do PSC Wiesz, to akurat nie miałoby znaczenia, bo trasa wyglądała tak, że dowiedziałem się o Paradox Weekendzie w piątek o ok. 13, w sobotę byłem wyszykowany na bycie poza domem, niedziela jak niedziela - sklepów brak, a więc zostawał poniedziałekPotrzebowałem dosłownie dwóch minut, ale nie, studenty zaczynajo studbazę i się jeździ jak nartami po gównie. ;-;Ja jakoś PSC w niedzielę mogę kupić Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 ja nie mówię, że wcześniej w sensie dni tygodnia tylko wcześniej w sensie godzinowym Link do komentarza
NimfadoraEnigma Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Kolejne zwycięstwo nad życiem! c:Dziena Sosenko Link do komentarza
NimfadoraEnigma Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 FUCK!Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 i zaś nie działa Link do komentarza
Recommended Posts