Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Nowy Far Cry: Link do komentarza
Garin Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 (edytowany) A po co to komu?Dla umiaru, dla umiaru... Bowiem trudniejsze sprawdziany dostaję tylko dlatego, że jakaś wybitna umysłowo istota twierdzi, że to wszystko jest za łatwe i proste. Edytowano Październik 7, 2015 przez Garin Link do komentarza
Siper Napisano Październik 7, 2015 Autor Share Napisano Październik 7, 2015 Taka tam dzika Tesla obok WATu Ukryta zawartośćChce tę Teslę Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 (edytowany) WAT. Uczelnia, gdzie zmianę planu dostajesz z dnia na dzień. A w niej więcej wolnych piątków. I wywalone podstawy logistyki na kierunku logistyka Ogólnie teraz mam więcej rzeczy pod mechanikę i dowalone chemii (!) Edytowano Październik 7, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 po co ci chemia na logistyce? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 po co ci chemia na logistyce? Bo musisz czuć chemię do zawodu Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Po co mi tam chemia, ekonomia i zarządzanie raczej. Teraz naprawdę nie wiem, co oni kombinują z moim kierunkiem (jesteśmy na nim pierwszym rocznikiem).No i naprawdę dzisiaj zakończyła się moja edukacja angielskiego na uczelni Dostanę B2 od razu na drugim roku i inny język do wyboru. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ewentualnie po to, by wiedzieć, co brać, by logistycznie się wyrobić Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 No na logistyce to zarządzasz transportem, więc Zarządzanie ma sens Ekonomia też, hajs musi się zgadzać. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Miałoby sens, jakby dali "normalną" ilość godzin. A takiej nie mamy teraz. Może drugi semestr/rok coś zmieni.A jedyne wytłumaczenie dla chemii jest takie, żebyśmy potem ogarniali na praktykach jakieś rzeczy. Bo tych mamy sporo (3 miesiące łącznie), a do tego seminaria i więcej laborków. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Z tego co słyszałem, to istnieją jakieś przepisy regulujące liczbę godzin zajęć w tygodniu. Z tego też powodu często uczelnie wręcz zmuszane są dawać zajęcia, które są związane z kierunkiem w bardzo luźny sposób.Poza tym "za moich czasów" uczelnie musiały zapewnić nauczanie przynajmniej dwóch przedmiotów humanistycznych. Nie wiem jak jest z tym teraz, ale jak dołączałem na PB, to dali mi 4 przedmioty humanistyczne i musiałem wybrać z nich dwa, na które chciałem uczęszczać. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Nie wiem, jak to się tutaj odbywa. Jedynie chcę przetrwać dłużej, jak semestr, i zrobić inżyniera. Dziwi mnie tylko taka zabawa z zajęciami. Wychodzi na to, że mam naprawdę mało do ogarnięcia w tym semestrze. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Tak zazwyczaj z pierwszymi semestrami jest, że nie ma tam takich specjalistycznych zajęć, tylko bardzo ogólne przedmioty. Przeczekaj na 2-3 semestr i cała zabawa się rozkręci. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Tiaaa, najgorsze, że straciłem na razie całkiem spoko przedmiot. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 A pewnie musisz wyrobić określoną ilość ETCS? Jeśli tak, to może być zabawnie. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 (edytowany) Nie zdziwiłoby mnie, jeśli pokręcą nam to jeszcze bardziej albo pobawią się aktualnymi przedmiotami. I przez ten plan zasmuciłem znajomą, bo jej nie zabiorę jutro z uczelni o tej 21 Edytowano Październik 7, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Burry Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Pierwsze roczniki, takie piękne ;-;Spoko, na pocieszenie powiem, że biorąc pod uwagę, jak to zazwyczaj wygląda w takich sprawach, kolejne 2 roczniki też przejdą hardkor.Tak więc nie tylko twój Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Kurna mać, dwie/trzy sekundy mi brakło do osiągnięcia Wandeluster: Gold ._. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ja się o to nie martwię, tylko niech oddadzą mi bpm-y i nasze wykłady o budowie czołgów ;-; 1 Link do komentarza
Burry Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Też chcę takie zajęcia :| Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Najgorsze w tym jest to że kilka razy już mi tylko kilka sekund brakuje, próbowałem to robić z godzinę i dupa Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 @BuryMam nowe RPG, którym się trzeba zainteresować http://www.degenesis.com/ 1 Link do komentarza
Burry Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Wygląda nieźle... ciekawe tylko jak z zasadami. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Poczekamy na angielską wersję podręcznika, chociaż niemiecką też mógłbym poogarniać.Ogólnie wygląda dla mnie jak post-apo wiedźmin z nutką świata a'la Krieg. I są Polacy. Link do komentarza
Recommended Posts