Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Czerwona pigułka - EUIVNiebieska pigułka - Child of Light/TWoM;-------;Wanad rzucił monetą... stanęła kantem Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Czerwona pigułka - EUIVNiebieska pigułka - Child of Light/TWoM;-------; Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Bo jestem gojem i nie mam tylu szekli. Muszę poczekać do Halloween/Świąt by zgarnąć EUIV w tym roku jeszcze, a to teraz leci. No i hej, EUIV ma TROCHĘ dodatków, a one też TROCHĘ kosztują. ;-; Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Prawidłowa reakcja na Eni, Gold Bo mi tu dziwne rzeczy wysyła. Link do komentarza
Siper Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Soon~ 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @Sosnahttp://prntscr.com/8p4uxj34zł na cdp.pl Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @Sosnahttp://prntscr.com/8p4uxj34zł na cdp.plja kupiłem exansion passa z dwa trzy tygodnie temu Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Czerwona pigułka - EUIVNiebieska pigułka - Child of Light/TWoM;-------;Weź obie. Dostaniesz lekomanii. Edytowano Październik 8, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Weź obie. Dostaniesz lekomanii. Link do komentarza
Siper Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Nowe /sb/ działa w połowie Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 a bedzie można stworzyć swój pokój? Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A będzie można pisać rzeczy? Bo jak na razie to nie można pisać rzeczy. :| Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 będzie działała historia? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Sam fakt tak głębokiego zainteresowania czymkolwiek spoza Zachodniej Kultury jest przerażający.Sam fakt głębokiego zainteresowania (wręcz fanatyzmem) zglobalizowaną i zepsutą do reszty Kulturą Zachodu oraz brak tolerancji na inne jest przerażający. Idź się dowartościować gdzie indziej niedoskonała istoto, której zajmowane miejsce na świecie się pomyliło. Chińskie bajki, zwłaszcza te którymi zarzucasz, są beznadziejne, kiczowate i nudne, a ich głównym atutem jest kradzież duszy użytkownika.Pod względem nudy, kiczu, sterylności świata i wydarzeń oraz tandetności kuców nie przebijają. Edytowano Październik 8, 2015 przez Garin Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Sam fakt głębokiego zainteresowania (wręcz fanatyzmem) zglobalizowaną i zepsutą do reszty Kulturą Zachodu oraz brak tolerancji na inne jest przerażający. Idź się dowartościować gdzie indziej niedoskonała istoto, której zajmowane miejsce na świecie się pomyliło. Pod względem nudy, kiczu, sterylności świata i wydarzeń oraz tandetności kuców nie przebijają.No tak, bo ta jakże wysoka kultura wschodu to tak przez was faworyzowane bajki o postaciach ze zbyt dużymi gałami. Kisnę.//edit. Nie zapominajmy o homo i pedo bajkach. W ogóle brak jakiegokolwiek zepsucia. Edytowano Październik 8, 2015 przez GoForGold Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Cudze chwalicie, swego nie znacie, jak to mawiają najstarsi górale. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @SiperW skali od 0 do Zepsu, jak bardzo Skaj ci popsuł prace nad sb? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 @SiperW skali od 0 do Zepsu, jak bardzo Skaj ci popsuł prace nad sb? prawdopodobnie miał wyjebane i grał w ceesa Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 prawdopodobnie miał wyjebane i grał w ceesa No to oczywiste. Próbuję tylko wypytać Sipera Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Ja już zdążyłem się przyzwyczaić do obecnej formy "SB". Nie mam zbytnio na co narzekać. Edytowano Październik 8, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 jak już będzie normalne to też nie będzie na co narzekać Link do komentarza
Recommended Posts