Gość ChrisEggII Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ja nigdy jakoś nie byłem przywiązany do używanych przeze mnie nicków. W internecie jak dotąd używałem ich przynajmniej kilkanaście.Tutaj używam dwóch naprzemiennie, które najbardziej lubię. Wychodzę z założenia, że jak ktoś mnie zna, to i pozna. A na reszcie zależy mi trochę mniej. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 ja od x lat korzystam w sumie z jednego nicku w internecie... to forum jest wyjątkiem, bo nie ma tu innych sosen Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Jak to śpiewał Lao Che"Jest nas sosen w lesie, jest wiele." Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Ja zaczęłam korzystać z mojego nicku... gimbaza? Dunno, jakoś tak. Siedzę tak tutaj, na dA, na Forum CDA, na Steam...Powinnam się kuć z anatomii, a siedzę z kubkiem czekolady i po raz kolejny wałkuję swojego faceta, czy mój pomysł na opowiadanie jest dobry. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Powinnam się kuć z anatomii, a siedzę z kubkiem czekolady i po raz kolejny wałkuję swojego faceta, czy mój pomysł na opowiadanie jest dobry.Tak powstało "Cupcakes". BTW anoni, polećta jakiegoś smartfona do 300zł, preferencyjnie android 4+. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) lepiej dozbierać cztery stówki i kupić LG Spirit LTE... Andzio 5+ ekran HD 8 GB pamięci flash i niezły aparat za 3 stówki to kupisz najwyżej szmelcfona jeśli chodzi o nowy sprzęt Edytowano Październik 11, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 lepiej dozbierać cztery stówki i kupić LG Spirit LTE... Andzio 5+ ekran HD 8 GB pamięci flash i niezły aparat za 3 stówki to kupisz najwyżej szmelcfona jeśli chodzi o nowy sprzętWymagania mam właściwie takie, by miał pojemną pamięć, nie był mały oraz miał dobry ekran. Takie do zgrywania tony obrazków, przeglądania rozkładu jazdy KM i czasem przejrzenia internetów. No, jeszcze tak może aplikacje typu PSC czy Steam. Nic więcej. ;-; Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) ma też wejście na karty pamięci... a za 3 stówki kupisz takiego, który jest albo używany albo jest w nim najebane tyle syfwaru, że będzie się ciął jak emo na fazie uczuciowej Edytowano Październik 11, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Gość Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 obejrzałem ostatni odcinek i nadal nie przepadam za piosenkami z serialu więc oglądnie trwało 10 minut od początku do końca XD Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Ja wiedziałem, że będzie działo się coś ważnego, bo zawsze tak jest jak jest więcej niż jedna piosenka. SZERLOK Edytowano Październik 11, 2015 przez Dio Link do komentarza
Gość Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Jedyna rzecz do której potrzebuje słońcaWysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Gość Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 jak czekam na mecz w cs:go albo aż się załaduje gtav to sobie pykam Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) starsze konsolki przenośne mają te zaletę, że są gotowe w kilka chwil... nie muszą się łączyć z internetem, szukać aktualizacji, pokazywać 5 tysięcy lóg... ot można włączyć i grać Edytowano Październik 11, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Choć nie pucykuję od przeszło dwóch lat, to śmiechłem. 2 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 O fak, każdy jest podejrzany. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Niklas, Sosna Link do komentarza
Burry Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Szukałem płyty z Rainbow Six: Vegas, by w końcu sobie przejść.Okazało się, że przy okazji na tej płycie są 3 części Hitmana.Jak żyć, w co grać ;-; Edytowano Październik 11, 2015 przez Bury Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 ja mam tę grę z CDA więc jest podpisana Link do komentarza
Burry Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 No właśnie ja też.Ale przed znalezieniem płyty nie wiedziałem, że Rainbow będzie miał taką konkurencję. Link do komentarza
Recommended Posts