Decaded Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 1 minutę temu Krzysiek000 napisał: Nigdy nie rozumiałem fetyszu związanego z gwałcącymi roślinami. Gwałcące rośliny to jedno. U Yaxa nie dość, że gwałci to jeszcze jaja składa ... Mózgu, plz... skąd masz takie informacje... Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 (edytowany) Hej, to zupełnie jak w pewnym komiksie od Kanashiipandy Edytowano Październik 30, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Bambusowy OnePlus One sprawiony sobie na imieniny Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 tak btw zastanawiam się nad LG Spirit LTE Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Wróciłem z siłki Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 No i po co Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Bo się nogi noco Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 18 godzin temu Minish, Hero of the Storm napisał: Ile masz godzin? hmm... od zajebania w 1.6 (2k na samym steamie, ze 3 razy tyle ogółem), w GO jest 130. odpaliłem go 5 lat temu, wbiłem lem'a w jakiś tydzień i olałem bo sprzęt był do dupy a soloq ssie tak, nigdy nie miałem z kim grac... a, i nie umiem strzelać, tylko instynkt i słuch mam dobry. wiec pewnie wpierdzielę się jako mięso armatnie i zapodam intel wygrywający rundę xD Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Właśnie teraz JimJoy napisał: hmm... od zajebania w 1.6 (2k na samym steamie, ze 3 razy tyle ogółem), w GO jest 130. odpaliłem go 5 lat temu, wbiłem lem'a w jakiś tydzień i olałem bo sprzęt był do dupy a soloq ssie tak, nigdy nie miałem z kim grac... a, i nie umiem strzelać, tylko instynkt i słuch mam dobry. wiec pewnie wpierdzielę się jako mięso armatnie i zapodam intel wygrywający rundę xD U mnie ze strzelaniem trochę się poprawiło, ostatnio stojąc w miejscu od razu celowałem w głowę i szły ładne głowy, raz z usp na mm fajna mi się trafiła (wrzuciłbym ale coś się stało z wrzucaniem .mp4 na YouTube a nie wiem gdzie jeszcze mogę wstawiać filmiki w 60 fps >:|) Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 No siema, Jim xd Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Falalalan, falan, falalalera Falalalan de la guarda riera https://www.youtube.com/watch?v=VdSU70HgnHk Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 1 minutę temu Imeshovy napisał: Falalalan, falan, falalalera Falalalan de la guarda riera https://www.youtube.com/watch?v=VdSU70HgnHk Ło panie, brzmi znajomo Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 (edytowany) A i mam 737 godzin na GO, na 1.6 na wersji Steam za dużo nie grałem ale dawno grałem "trochę" na no-steam i porównując tamtejszy skill z dzisiejszym to o boże ja nie moge Edytowano Październik 30, 2015 przez Minish, Hero of the Storm Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Ano uszanowanko Nikrab W sumie to ostatnio nieczęsto tutaj bywam (a forum dalej rozjebutane) Trochę... mając własną sieć serwerów trochę się gra w cs'a, chcesz czy nie jesteś tam potrzebny, jakoś zleciało te kilka lat strzelania po kilka godzin dziennie. Na szczęście (lub nie) intersects już nie istnieje Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Ja bym chciał stworzyć swoją własną drużynę, ale musiałbym zacząć od zrobienia czegoś z moim internetem Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Internet... Niby mam 80/20 ale tracę kupe pakietów po drodze, w lola niestety nie pogram (nie wiem jakim cudem cs działa ale to już ińsza ińszosc) Może jak uruchomią w końcu te światłowody to się trochę poprawi Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Co do LoL to podobno jest WTFast który poprawia ping, ale nie próbowałem. Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 WTFast to płatny VPS który skraca ścieżkę pomiędzy tobą a serwerem gry. dla niektórych to działa dla innych nie, w moim przypadku to nie to jest źródłem problemu Link do komentarza
Recommended Posts