Jump to content

Dzikie requesty od FTeara

FrozenTear7
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
7.02.2016 at 13:37 Seluna Weatherwax napisał:

Kiedyś pisałam do ciebie, że może zamówię u ciebie moją ponysonę.

Ta chwila nastała!

Pokaż ukrytą zawartość

K5mIGLY.png

Bardzo ładnie proszę o śliczny rysunek. Jest pegazem, a jej znaczek to omega :D .

Pisałem już przedtem że nie przyjmuję więcej requestów. I tak już przestałem rysować w sumie więc co za różnica.

Czasami tak to bywa w życiu że wszystko przestaje mieć sens. Nawet to co pozornie wcześniej dawało szczęście. Również mam maturki i muszę się starać z matmy i infy. W czerwcu może coś zacznę znowu. Przez ferie o poniedziałku mamy ale przeczuwam że i tak oleję rysowanie. Nie siedzę ostatnio prawie na forum i jakoś mnie nie ciągnie to kuców i innych spraw z nimi związanych. Ale czasami trzeba umrzeć wewnątrz by narodzić się na nowo. Albo umrzeć tak aby już nic więcej złego nie odczuwać.

• Upvote 1

Czasami tak to bywa w życiu że wszystko przestaje mieć sens. Nawet to co pozornie wcześniej dawało szczęście. Również mam maturki i muszę się starać z matmy i infy. W czerwcu może coś zacznę znowu. Przez ferie o poniedziałku mamy ale przeczuwam że i tak oleję rysowanie. Nie siedzę ostatnio prawie na forum i jakoś mnie nie ciągnie to kuców i innych spraw z nimi związanych. Ale czasami trzeba umrzeć wewnątrz by narodzić się na nowo. Albo umrzeć tak aby już nic więcej złego nie odczuwać.

Spoiler

Ta już to widzę. Katharsis @FrozenTear7 kartka, długopis i nauka. Nie pierdziel mi tu pseudo filozoficznych pierdół. Po prostu masz maturę i trza ścisnąć jaja.

• Upvote 1

• 3 weeks later...
5 minut temu Lucky Silver Moon napisał:

Moja żebrakowatość nie daję mi spokoju, mam zbyt sporą słabość do rysunków innych osób.

Mogę prosić?

Pokaż ukrytą zawartość

12788293_599412393547887_762472235_n.thu

When will they learn?! :eww:

Proszę o czytanie wcześniejszych postów ;) Mam przerwę. Dużą ogromną przerwę. Planuję powrócić do rysunków może po maturkach zaliczonych ale to takie gdybanie tylko i tak.

• Upvote 1

• 3 weeks later...

UWAGA UWAGA!
Startuję z własną stronką z artami również na fejsbuczku więc zachęcam wszystkich do lajkowania i pozytywnego odzewu! (albo hejtujcie jak chcecie w sumie :eww:)
https://www.facebook.com/FrozenTear7
No i przedostatni już request wrzucam z listy Dayanowy tym razem:

dayandey_by_frozentear7-d9wnu2l.png

http://frozentear7.deviantart.com/art/DayanDey-599055357?q=gallery%3AFrozenTear7&qo=0

Jeszcze tylko jedna praca i chwilowo zamykam listę bo z tego że chciałem jednego requesta zrobiło się nagle kilka a będę musiał parę rzeczy ogarnąć. Zgłaszałem się do ekipy graficznej w EqTimes i póki co wciąż nie mam od nich odzewu więc nie chcę sobie pochopnie dowalić masy roboty jakby o dziwo masa ludzi czegoś nagle chciała ode mnie.

I jakby co to ruszyłem z moim płatnym biznesem artystycznym więc jak chcecie od razu jakąś pracę na zamówienie to y'know just call me!
Jest to temat requesty od fteara i bez obaw bo nie oznacza to że takowych nigdy nie będzie. Planuję zwyczajnie rozszerzyć swoją działalność. Na dA stuknęło mi 90 watchersów nie ważne czy aktywni czy nie ale są i myślę że część z nich czasem zerka co tam u mnie ciekawego. Mam nadzieję że ciężką pracą pójdę tylko i wyłącznie do przodu i co raz więcej ludzi doceni mój tale... nie. Po prostu ciężką pracę.

Co jakiś czas w wolnych chwilach biznesowych będę brał jeden czy dwa requesty małe żeby też dać wam coś od siebie bo w końcu dzięki wszystkim na tym forum co coś miłego powiedzieli i dopomogli jestem tak daleko jak mnie :)
Trzymajcie się!

A poniżej chamski cennik :vomit: :lol:

commissions_by_frozentear7-d9wi533.png

• Upvote 2

Uwaga spojlery z nowego sezonu!

Spoiler

sunburst_by_frozentear7-d9ws6ao.png

Postanowiłem namaziać coś w duchu nowego sezonu który rozpoczął się bardzo ciekawie. Początek był dobry. Nie powalał i nie był tragiczny ale sam dobrze się bawiłem i postanowiłem narysować Sunbursta który okazał się być bardzo ciekawą postacią ^^
Mam nadzieję że praca się podoba :yay:

• Upvote 3

Ok ostatnia praca z listy zakończona ^^
Request dla Lucky Silver Moon:

lucky_silver_moon_by_frozentear7-d9x0yp5

Póki co lista jest ZAMKNIĘTA. Jeśli po jakimś czasie mi się odwidzi to dam wam znać ale wiadomo będę tu zamieszczał wszystko moje kolejne prace :)

Przyznam że jest to dosyć wyczerpująca praca i przy każdym rysunku nawet takim jak powyżej bez tła i samo full body spędzam z 4h około.
Na tą chwilę wybywam w poszukiwaniu natchnienia i będę się uczył jak lepiej malować tła itp. w Kricie którą opuściłem dawniej bo nie miałem sił na naukę programu. Jeśli będzie się dało dobrze przenosić pliki .psd z Krity do Saia to możliwe że będę się bawił w takie rzeczy jak tła w Kricie a same pucyki w Saiu będę robił bo jak widzicie nie wychodzą tak źle :D

To tyle ode mnie na tą chwilę i typowo zapraszam na:
https://www.facebook.com/FrozenTear7/
http://frozentear7.deviantart.com/art/Lucky-Silver-Moon-599667881

I btw moja poprzednia praca z Sunburstem dostała się na EQD ^^
http://www.equestriadaily.com/2016/03/drawfriend-stuff-1847.html pod numerem 4.

• Upvote 4

Drop it like a gangsta.
Przybywam z moją ukochaną pracą. Chyba najlepsza zabawa dotychczas :D Nowy styl naprawdę pomaga we wszystkim i prace wyglądają o wiele bardziej naturalnie. Jestem ogromnie zadowolony i sam uznałbym to za swoje póki co najlepsze dzieło. Enjoy :3

twilight_archer_of_the_everfree_by_froze

• Upvote 4