WilczeK Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) Cześć!Sądząc po twoim opisie, nie trudno będzie ci się zaaklimatyzować. Z mojej strony tylko jedno pytanie, ale lubię je zadawać. Jako że nie ma ludzi normalnych, to co w tobie jest ''nienormalnego''? Edytowano Październik 14, 2015 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Cześć!Sądząc po twoim opisie, nie trudno będzie ci się zaaklimatyzować. Z mojej strony tylko jedno pytanie, ale lubię je zadawać. Jako że nie ma ludzi normalnych, to co w tobie jest ''nienormalnego''? Wiele rzeczy xD W sumie ciezko mi na to pytanie odpowiedziec, bo co innego dla kazdego jest nienormalne (a mnie jak na zlosc, chwilowo nic nie przychodzi do glowy). Mysle, ze zarowno Ty jak i reszta forumowiczow sami bedziecie musieli zdecydowac co jest we mnie takiego dziwnego xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 A witam.Co do LOL'a i 21 lvla to proponowałbym pograć trochę Annie,łatwo się nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Witaj na forum i baw się dobrze.Taka hipoteza z mojej strony, na dobry początek. Skoro nie ma ludzi "normalnych", to oznacza, że wszyscy są "nienormalni", a w takim wypadku stan "nienormalności" jest "normalnym" stanem człowieka, więc ludzie "nienormalni" są "normalni", zgodnie z ludzkimi standardami. Idąc tym torem myślenia, wszyscy jesteśmy przeciętnymi ludźmi, ponieważ, statystycznie rzecz ujmując, wszyscy ludzie są wyjątkowi, a skoro tak, to stan bycia wyjątkowym, jest jednocześnie stanem bycia przeciętnym.Wobec powyższego; chcesz być nieprzeciętnym? Bądź normalnym 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 A witam.Co do LOL'a i 21 lvla to proponowałbym pograć trochę Annie,łatwo się nauczyć.Dziekuje za rade, ale jak juz mowilam nie zamierzam celowac w rankedy czy inne takie, to tez umiejetnosc gry nie bedzie mi zbytnio potrzebna xD"Witaj na forum i baw się dobrze.Taka hipoteza z mojej strony, na dobry początek. Skoro nie ma ludzi "normalnych", to oznacza, że wszyscy są "nienormalni", a w takim wypadku stan "nienormalności" jest "normalnym" stanem człowieka, więc ludzie "nienormalni" są "normalni", zgodnie z ludzkimi standardami. Idąc tym torem myślenia, wszyscy jesteśmy przeciętnymi ludźmi, ponieważ, statystycznie rzecz ujmując, wszyscy ludzie są wyjątkowi, a skoro tak, to stan bycia wyjątkowym, jest jednocześnie stanem bycia przeciętnym.Wobec powyższego; chcesz być nieprzeciętnym? Bądź normalnym Madrze powiedziane! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Ja tam nic o rankingowych nie mówiłem.Sam się na rankingowych wk%$wiam.Ale to nie oznacza,że nie możesz się nauczyć grać. Edytowano Październik 15, 2015 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Ja tam nic o rankingowych nie mówiłem.Sam się na rankingowych wk%$wiam.Ale to nie oznacza,że nie możesz się nauczyć grać.Słuszna uwaga, jednak zważ na to, że ja wcale nie chcę się nauczyć grać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 A czy kojarzysz tego pana? Gdzie te kebaby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Gdzie te kebaby?Zjadłem! Musisz się odchudzać, Bartku! Edytowano Październik 15, 2015 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Zjadłem! Musisz się odchudzać, Bartku!Zjadłeś? Ale że wszystkie? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 No siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Hej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Zjadłeś? Ale że wszystkie? ;_;Heh, byłem głodny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Heh, byłem głodny No skoro tak... Ja w sumie już po obiedzie, więc nie mam się o co gniewać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 No skoro tak... Ja w sumie już po obiedzie, więc nie mam się o co gniewać xDByły baaaardzo dobre! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Wobec powyższego; chcesz być nieprzeciętnym? Bądź normalnym W tym szaleństwie jest metoda, a raczej w braku szaleństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Czeeeść Co tam słychać? I czy lubisz Wonderbolts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Sieeeemaaa! A wszystko spoko, a u Ciebie? :3Uważam, że są spoko i mają potencjał jako postacie w serialu. A tak ogólnie to nie mam powodów, żeby ich nie lubić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 U mnie też spoko Chodź mogło być lepiej Ale nie narzekam. Trzeba się uśmiechać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 A gdzie taniec na cześć kebaba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 <densi na część kebaba> Masz rację, uśmiech musi być! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ale taki uśmiech żeby ząbki było widać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Taki jak na moim avatarze ^^ (Moja kochana Gusty ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 O taki właśnie uśmiech chodzi : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 16, 2015 Autor Share Napisano Październik 16, 2015 O taki właśnie uśmiech chodzi : )Twój avatar też się teraz uśmiecha ^^ Btw, jest uroczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się