Calypso Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 (edytowany) Hejeczka Jestem Daria Mam 14 lat Zainteresowania? Muzyka Gram na keyboardzie i gitarze. Plany? Nie myślę o przyszłości, żyję dniem obecnym. Opinia ludzi? Twierdzą, że zbyt często odpływam w świat marzeń. To fakt - kocham marzyć, fantazjować i zapominać o bożym świecie. Jestem też bardzo kreatywna i moja głowa kipi od pomysłów. Niestety nie zawsze potrafię to przelać na papier lub ekran komputera. Nie umiem: rysować, śpiewać, tańczyć, stąpać twardo po ziemi. Umiem: Odpysknąć, uszczypliwie komentować, używać sarkazmu, być przesadnie wylewna, wnerwiać ludzi i przede wszystkim MARZYĆ Ludzie mnie nie lubio Mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie misiaki ;))) Edytowano Listopad 11, 2015 przez Calypso Dodałam zdanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Witaj na forum. Ps super awek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Siemasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Witam. Czy tylko mi się zdaje czy naprawdę coraz więcej kobit się tu rejestruje? Skąd jesteś? O widzę masz cechę,której Ja osobiście u ludzie nie lubię,sarkazm...... czy srakazm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Hejka misiaku -Czy to właśnie RD to twój ulubiony kuc czy może inny? -Co sądzisz o Wonderbolts? -Co sądzisz o Rapie? Dziękuje za odpowiedzi i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artis25 Napisano Listopad 12, 2015 Share Napisano Listopad 12, 2015 Hej cześć i dobrej zabawy na stronie (też jestem nowy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 12, 2015 Share Napisano Listopad 12, 2015 Witam Cię serdecznie. Ja również jestem tu od niedawna. Mam nadzieje że miło spędzisz tu swój czas. Pozdrawiam :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 13, 2015 Autor Share Napisano Listopad 13, 2015 (edytowany) 2015-11-11 22:09:31 pepeh napisał: Witam. Czy tylko mi się zdaje czy naprawdę coraz więcej kobit się tu rejestruje? Skąd jesteś? O widzę masz cechę,której Ja osobiście u ludzie nie lubię,sarkazm...... czy srakazm. No hej Kobitki przejmują forum. Jestem z Poznania a dokładniej okolic Heh sarkazm :3 Edytowano Listopad 13, 2015 przez Calypso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 13, 2015 Autor Share Napisano Listopad 13, 2015 2015-11-11 21:44:49 BRONIESiPEGASIS napisał: Witaj na forum. Ps super awek No witaj :* Dzięki :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 13, 2015 Autor Share Napisano Listopad 13, 2015 (edytowany) 2015-11-11 22:23:48 Major Degtyarev napisał: Hejka misiaku -Czy to właśnie RD to twój ulubiony kuc czy może inny? -Co sądzisz o Wonderbolts? -Co sądzisz o Rapie? Dziękuje za odpowiedzi i baw się dobrze. Uszanowanko - Tak to mój ulubiony kuc (oczywiście nie licząc Derpy ) - Heh Wonderbolts... Świetni są A zwłaszcza Spitfire - W sumie nie wiem jak na to pytanie odpowiedzieć... Dzięki Edytowano Listopad 13, 2015 przez Calypso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 Witaj i baw się dobrze! 11.11.2015, 21:12:34 Calypso napisał: Plany? Nie myślę o przyszłości, żyję dniem obecnym. Ah... To witam osobę która jest moim przeciwieństwem w takim razie ^^ Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba, zostań z nami dłużej i polecam udzielać się w interesujących Cię działach i pogawędkach. Ja sam nie mam do Ciebie pytań, bo wszystko co chciałbym wiedzieć zapytali koledzy i koleżanki powyżej. Chodź... wspomniałaś coś o grze na gitarze i klawiszach... można gdzieś posłuchać Twoich nagrań jeśli takowe posiadasz? 11.11.2015, 21:12:34 Calypso napisał: Umiem: Odpysknąć, uszczypliwie komentować, używać sarkazmu. Mam nadzieję, że w inteligentny sposób i nie tylko przez Internet :_: Bo jest tutaj kilka takich użytkowniczek co próbują być fajne właśnie przez takie cechy, ale kiepsko im to wychodzi, a dodatkowo w prawdziwym życiu takie szare myszy. Have fun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 13, 2015 Autor Share Napisano Listopad 13, 2015 Witaam 1 minutę temu Pierwszy napisał: Ja sam nie mam do Ciebie pytań, bo wszystko co chciałbym wiedzieć zapytali koledzy i koleżanki powyżej. Chodź... wspomniałaś coś o grze na gitarze i klawiszach... można gdzieś posłuchać Twoich nagrań jeśli takowe posiadasz? Niestety nie, ponieważ jakoś nie mogę się odważyć na nagranie czegoś takiego. A nie... Może to moje lenistwo Może kiedyś... 4 minuty temu Pierwszy napisał: Mam nadzieję, że w inteligentny sposób i nie tylko przez Internet :_: Bo jest tutaj kilka takich użytkowniczek co próbują być fajne właśnie przez takie cechy, ale kiepsko im to wychodzi, a dodatkowo w prawdziwym życiu takie szare myszy. Tak, nie robię tego notorycznie, czy jakoś mega... nieinteligentnie w jakiś niezbyt odpowiedni sposób. Nie mam zamiaru jakoś się tym lansować czy coś takiego Szarą myszą raczej nie jestem. (Bardziej rozkojarzona i rostrzepana ale cii...) Mam ogromną nadzieję, że nie przyniosę problemów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 (edytowany) Good. I like You already. Edytowano Listopad 13, 2015 przez Pierwszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 Witam serdecznie na forum i życzę Ci miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 Witamy na forum i miłej zabawy! 1. Jak dotarłaś na to forum? 2. Często udzielasz się na forach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 14, 2015 Autor Share Napisano Listopad 14, 2015 16 godzin temu Mały Hehesz napisał: Witamy na forum i miłej zabawy! 1. Jak dotarłaś na to forum? 2. Często udzielasz się na forach? Hej :3 1. Szukałam czegoś o poniaczach (heh słowotwórstwo) w internetach. Natrafiłam na MLPpolska 2. Powiedzmy, że często na tych, które odwiedzam. (W liczbie... 3 pomijając to) 11.11.2015, 21:45:20 BlackHawk napisał: Siemasz Siemasz 12.11.2015, 16:24:35 Artis25 napisał: Hej cześć i dobrej zabawy na stronie (też jestem nowy) HEEJ 16 godzin temu pani Mączka napisał: Witam serdecznie na forum i życzę Ci miłej zabawy Cześć i czołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarityn Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 14, 2015 Autor Share Napisano Listopad 14, 2015 godzinę temu Rarityn napisał: Witaj Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Achoj! Miło mi powitać kolejną koleżankę w fandomie Żeby Cię nie zostawiać, to na pewno będziesz czegoś nie wiedziała i szukała pomocy to służę poradą, o ile będę w stanie Ci pomóc. Ale poniekąd zadam pytanie: Co sądzisz o tych wszystkich przeróbkach kuców na chore, splamione ludzką psychodeliczną, mroczną rządzą krwi i innego obleśnego rządu strachu i obrazy typu: Rainbow Factory, Cupcaces, Evil Fluttershy, Sweet Apple Masacre, Lil Miss Rarity i dalej? Dla mnie jest to chore. Ale chciałbym poznać zdanie innych np. Twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 15, 2015 Autor Share Napisano Listopad 15, 2015 20 godziny temu Świeży rekrut napisał: Achoj! Miło mi powitać kolejną koleżankę w fandomie Żeby Cię nie zostawiać, to na pewno będziesz czegoś nie wiedziała i szukała pomocy to służę poradą, o ile będę w stanie Ci pomóc. Ale poniekąd zadam pytanie: Co sądzisz o tych wszystkich przeróbkach kuców na chore, splamione ludzką psychodeliczną, mroczną rządzą krwi i innego obleśnego rządu strachu i obrazy typu: Rainbow Factory, Cupcaces, Evil Fluttershy, Sweet Apple Masacre, Lil Miss Rarity i dalej? Dla mnie jest to chore. Ale chciałbym poznać zdanie innych np. Twoje. Hej Cóż, nie mam za bardzo zdania na ten temat. Zależy, czy taka praca napisana jest dobrze i jest w miarę wciągająca, czy raczej przynudnawa i przygłupia . Sama twierdzę, że jeśli ludzie to lubią, to niech robią. A ja akurat lubię Cupcackes , natomiast Rainbow Factory, czy Sweet Apple Masacre, no już mniej... Jeśli chodzi o fanfiction, to wolę te pokroju... My Little Derpy, czy coś w tym stylu. Takie świetnie się czyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 (edytowany) 2015-11-11 21:12:34 Calypso napisał: Hejeczka Jestem Daria Mam 14 lat Zainteresowania? Muzyka Gram na keyboardzie i gitarze. Plany? Nie myślę o przyszłości, żyję dniem obecnym. Opinia ludzi? Twierdzą, że zbyt często odpływam w świat marzeń. To fakt - kocham marzyć, fantazjować i zapominać o bożym świecie. Jestem też bardzo kreatywna i moja głowa kipi od pomysłów. Niestety nie zawsze potrafię to przelać na papier lub ekran komputera. Nie umiem: rysować, śpiewać, tańczyć, stąpać twardo po ziemi. Umiem: Odpysknąć, uszczypliwie komentować, używać sarkazmu, być przesadnie wylewna, wnerwiać ludzi i przede wszystkim MARZYĆ Ludzie mnie nie lubio Mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie misiaki ;))) Siemanko. miło widzieć kogoś nowego. Widzę że posiadasz mnóstwo talentów. Sam jestem na forum od niedawna i zaczynam ogarniać co raz więcej rzeczy, i tobie życzę tego samego. I żeby nie było drętwo pytanka. 1 Interesujesz się Historią? 2 Jaką muzykę grasz lub słuchasz? 3 Co myślisz o Rainbow Dash? 4 Czytasz książki? To tyle. A i witam w naszym gronie. Edytowano Listopad 15, 2015 przez Patriot1939 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 15, 2015 Autor Share Napisano Listopad 15, 2015 (edytowany) 22 minuty temu Patriot1939 napisał: Siemanko. miło widzieć kogoś nowego. Widzę że posiadasz mnóstwo talentów. Sam jestem na forum od niedawna i zaczynam ogarniać co raz więcej rzeczy, i tobie życzę tego samego. I żeby nie było drętwo pytanka. 1 Interesujesz się Historią? 2 Jaką muzykę grasz lub słuchasz? 3 Co myślisz o Rainbow Dash? 4 Czytasz książki? To tyle. A i witam w naszym gronie. Hello Heh, dużo talentów? Nie przesadzaj 1. Można powiedzieć, że tak, jednak nie tak drętwo jak w podręcznikowych definicjach. Wolę wszystko czego się nie uczę. Czyli to co sama wygrzebuję z internetu, filmów, czy książek o tematyce historycznej. 2. Gram to co mi wpadnie w ucho. To znaczy, jeśli coś ciekawego mnie tak jakby... Zainspiruje? To szukam nut i powoli się uczę Słucham natomiast wszystkiego oprócz tego, co niekoniecznie mi... pasuje? Nie wiem jak to nazwać... Inaczej mówiąc nie ograniczam się do jednego gatunku. 3. Rainbow - mój ulubiony kuc :3 Jest tak epicko... epicka (tak gdzieś 20% cooler od reszty mane 6) 4. Czytam :3 Tu także, nie mam ulubionego gatunku Lubię natomiast gatunek, który nie koniecznie jest lubiany. Mianowicie fantastyka naukowa. Nie wiem czemu xd. Jakoś tak... Edytowano Listopad 15, 2015 przez Calypso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 jeżeli lubisz historię to mogę polecić program "Historia bez Cenzury", tam dowiesz się znacznie więcej niż w podręczniku, a przy okazji trochę się pośmiejesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calypso Napisano Listopad 16, 2015 Autor Share Napisano Listopad 16, 2015 18 godzin temu Patriot1939 napisał: jeżeli lubisz historię to mogę polecić program "Historia bez Cenzury", tam dowiesz się znacznie więcej niż w podręczniku, a przy okazji trochę się pośmiejesz. Dzięki chętnie przeczytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się