Delfinek Keola Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Można by dodać ankietę. Ja jestem za Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Lunarne lobby jest tu bardzo silne. Luna cheatuje, tak jak Celestia, w końcu są boginiami, oczywistym jest, że są piękniejsze od śmiertelniczek, oczywiście, z wyjątkiem Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Oczywiście,że jak dla mnie Fleur,a jak nie Fleur to Luna i Celestia. ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 W moim prywatnym rankingu na miejscu pierwszym jest Luna, a na drugim jest Applejack. Ej, co się tak patrzycie? Mi się AJ bardzo podoba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Draco - szczerze...? Mi też ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Szczerze, to Spitfire też jest niezła xD . Ale i tak kategorię na "najpiękniejszy tyłek Equestrii" wygrałaby Tia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 "Najpiękniejszy tyłek Equestrii" wygrałaby Applejack - po tylu latach applebuckowania nikt nie powinien mieć tutaj wątpliwości co do jego rzeźby 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 kategorię na "najpiękniejszy tyłek Equestrii" wygrałaby Tia! Najpiękniejszy tyłek w Equestrii ma Molestia. Oczywiście żartuję i zgadzam się z El Sadzonką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Duke nie świruj xD Ogólnie ranking powinien wyglądać tak 1.Luna 2.Spitfire 3.Kredens/Rarcia 4. Ej, na poważnie chcecie gadać który kucyk ma najlepszy tyłek...? ._. Nie dobijajcie mnie. Mogłem już w ogóle o tym nie mówić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Najpiękniejszy tyłek w Equestrii ma Molestia. W sumie to w tym momencie zachwiałeś moją pewnością co do tyłka AJ Molestia ma przecież najpiękniejszy ustawowo i to pod rygorem przekonania się "na własnej skórze" co do tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 W sumie to w tym momencie zachwiałeś moją pewnością co do tyłka AJ Molestia ma przecież najpiękniejszy ustawowo i to pod rygorem przekonania się "na własnej skórze" co do tego Ja bym się przekonał nawet z przyjemnością Jak już podałem dwie pierwsze pozycje, to na trzecim miejscu mam Twilight jakby co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Nie chcę wam przeszkadzać, ale by tak może o kucach a nie du*** maryni tudzież Molesti ? Tak w sumie to Fluttershy stawiam raczej na 2 miejsce. Na 1 wskakuje Luna no i na 3 Cadence a 4 dam Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja mogę z doświadczenia powiedzieć która na najlepszy ale... Uekhm... Żeby tak na ogólnym? PW macie od tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Dobrze powiedziane Future,polać mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Przepraszam, więcej nie będę. Swoją drogą myślę, że można by zrobić jakąś ankietę albo jakieś głosowanie na miss Equestrii. Co Wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Każdemu może się zdarzyć Draco. A co do ankiety to dobry pomysł, tylko ile będzie kandydatek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ciężko stwierdzić. Można by zrobić kilka etapów, gdzie każdy by podał po trzy kandydatki, potem z tego byśmy wybrali 15? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Swoją drogą myślę, że można by zrobić jakąś ankietę albo jakieś głosowanie na miss Equestrii. Co Wy na to? I tak wygra Luna, więc po co Można by zrobić wybory w 3 kategoriach: -Mane 6 -Background Ponies -Celestia, Luna i Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Swietnie Ankietka oto moje 3 1. Fluttershy 2. Derpy Hooves 3. Princes Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 1) Luna 2) Fluttershy 3) Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Myślałem o zrobieniu osobnych tematów z ankietami u góry, ale ok 1. Fluttershy 2. Derpy Hooves 3. Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 #1 Twilight #2 Luna #3 Princess Cadance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JetFuel Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja głosował bym na Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Każdy będzie podawał swoje faworytki i bronił swojej racji za wszelką cenę, urocze, nieprawdaż? A i tak wiadomo iż najpiękniejszą i najbardziej stylową klaczą jest Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Jestem lobbystą Luny :3 Cadence ma ciekawy makijaż i grzywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts