BiP Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Spidi zgadamy się rano na konfie ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 29, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2016 Rano jestem na meetcie. Potem jadę do pracy i wracam tydzień później, więc napisz na gg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 A tak z ciekawości SPIDI... Ile wazy te 101 egzemplarzy? Będzie ponad 100 kilogramów? Dużo ponad to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 hmmm ,a tą sofe na której leżą książki też sprzedajesz? PS Widok tylu książek... bezcenny ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlocz Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Za ile panie sprzedasz tą szafę z modelami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 30, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2016 Możemy się dogadać Osobom, które niedawno się dopisały i nie otrzymywały dotychczas ode mnie korespondencji przypominam, że wyjeżzam teraz na tytdzień w delegację, więc realizację zamówień wysyłkowych rozpocznę w drugim tygodniu lutego. Za opóźnienie przepraszamy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 jaki jest sposób płatności ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Przelewem w banku np. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 30, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2016 Przelew lub gotówka bezpośrednio do ręki. Nie wysyłam za pobraniem, chyba, że do osób, które bardzo dobrze znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 9, 2016 Autor Share Napisano Luty 9, 2016 Wróciłem z delegacji i dystrybucja książki ruszyła na serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 No... Do mnie dotarła, chyba RAKIETĄ, książka Wielkie dzięki. SPIDI Mam nadzieję, że Drugi Tom, będzie takiej samej jakości[ Wykonanie książki], jak to, czego zdjęcie dam w temacie kucznych Gadżetów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 10, 2016 Autor Share Napisano Luty 10, 2016 Jestem w szoku, żedoszło tak szybko:) Bardzo się cieszę, miłej lektury! Tak mniej więcej wyglądają zamówione rysunki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Ja też dziś otrzymałam książkę, wygląda bardzo profesjonalnie:) Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 11, 2016 Share Napisano Luty 11, 2016 Ja dopiero dzisiaj kasę wysłałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diksur Napisano Luty 13, 2016 Share Napisano Luty 13, 2016 Książka doszła już wczoraj i wygląda świetnie! Nie będę narzekał na nudę przez najbliższy czas C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Polecam tego Maremachtowicza. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 19, 2016 Autor Share Napisano Luty 19, 2016 Dziękuję za krzepiące zdjęcia. Osoby, które będą życzyły sobie jakiś zmian, dodatkowych przedmiotów itd, serdecznie zapraszam na bydgoski konwent BYKON (19-20 marca bieżącego roku), gdzie będę prowadził prelekcję o "Kryształowym Oblężeniu". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 godzinę temu SPIDIvonMARDER napisał: Dziękuję za krzepiące zdjęcia. Osoby, które będą życzyły sobie jakiś zmian, dodatkowych przedmiotów itd, serdecznie zapraszam na bydgoski konwent BYKON (19-20 marca bieżącego roku), gdzie będę prowadził prelekcję o "Kryształowym Oblężeniu". Czy moge cię poprosić. Jesli ktoś byłby wstanie to nagrać? Bo nie wiem czy będe mógł... Tam być. jeszcze się nie zastanawiałem nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 19, 2016 Autor Share Napisano Luty 19, 2016 Spytam się orgów o zgodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się