BiP Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Spidi zgadamy się rano na konfie ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted January 29, 2016 Author Share Posted January 29, 2016 Rano jestem na meetcie. Potem jadę do pracy i wracam tydzień później, więc napisz na gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 A tak z ciekawości SPIDI... Ile wazy te 101 egzemplarzy? Będzie ponad 100 kilogramów? Dużo ponad to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KruszonPL Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 hmmm ,a tą sofe na której leżą książki też sprzedajesz? PS Widok tylu książek... bezcenny ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlocz Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Za ile panie sprzedasz tą szafę z modelami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Możemy się dogadać Osobom, które niedawno się dopisały i nie otrzymywały dotychczas ode mnie korespondencji przypominam, że wyjeżzam teraz na tytdzień w delegację, więc realizację zamówień wysyłkowych rozpocznę w drugim tygodniu lutego. Za opóźnienie przepraszamy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smutny Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 jaki jest sposób płatności ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Przelewem w banku np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Przelew lub gotówka bezpośrednio do ręki. Nie wysyłam za pobraniem, chyba, że do osób, które bardzo dobrze znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Wróciłem z delegacji i dystrybucja książki ruszyła na serio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 No... Do mnie dotarła, chyba RAKIETĄ, książka Wielkie dzięki. SPIDI Mam nadzieję, że Drugi Tom, będzie takiej samej jakości[ Wykonanie książki], jak to, czego zdjęcie dam w temacie kucznych Gadżetów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Jestem w szoku, żedoszło tak szybko:) Bardzo się cieszę, miłej lektury! Tak mniej więcej wyglądają zamówione rysunki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silma Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Ja też dziś otrzymałam książkę, wygląda bardzo profesjonalnie:) Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Ja dopiero dzisiaj kasę wysłałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diksur Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Książka doszła już wczoraj i wygląda świetnie! Nie będę narzekał na nudę przez najbliższy czas C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Poland Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Polecam tego Maremachtowicza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Dziękuję za krzepiące zdjęcia. Osoby, które będą życzyły sobie jakiś zmian, dodatkowych przedmiotów itd, serdecznie zapraszam na bydgoski konwent BYKON (19-20 marca bieżącego roku), gdzie będę prowadził prelekcję o "Kryształowym Oblężeniu". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 godzinę temu SPIDIvonMARDER napisał: Dziękuję za krzepiące zdjęcia. Osoby, które będą życzyły sobie jakiś zmian, dodatkowych przedmiotów itd, serdecznie zapraszam na bydgoski konwent BYKON (19-20 marca bieżącego roku), gdzie będę prowadził prelekcję o "Kryształowym Oblężeniu". Czy moge cię poprosić. Jesli ktoś byłby wstanie to nagrać? Bo nie wiem czy będe mógł... Tam być. jeszcze się nie zastanawiałem nad tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Spytam się orgów o zgodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts