Guest Ziemowit Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 @Rainbow Guitar i @Uszatka Weźcie przestańcie, bo was wywalę z Parówkowej Elity. Jeszcze jedno słowo o tym to naprawdę poproszę Sosnę o zamknięcie tematu. Zróbcie sobie oddzielną dyskusje co do tego, proszę. Nie bawcie się w dzieci, takie jak ja, ponieważ jesteście inteligentni i fajni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Ale przecież to Bóg powiedział, że takie związki nie mogą istnieć... A lewactwo i tak się panoszy Ale chyba nie jesteś za wpuszczaniem "uchodźców" i za aborcją, prawda? Bo jeśli nie jesteś, to spoko. Przyszedł i Ci powiedział, rozumiem xD. Poza tym te segregowanie ludzi na lewaków i prawaków... Myślałam, że te czasy już minęły. Każdy jest człowiekiem, a jak jego poglądy są tylko lewackie albo tylko prawackie to niestety świadczy to dość kiepsko o człowieku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 @Poniaczeł Ziemovit Dlaczego na tym forum zawsze jak się zacznie temat o homoseksualizmie to wszyscy się rzucają i każą ten temat skończyć? Przecież normalnie rozmawiamy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: @Poniaczeł Ziemovit Dlaczego na tym forum zawsze jak się zacznie temat o homoseksualizmie to wszyscy się rzucają i każą ten temat skończyć? Przecież normalnie rozmawiamy Na tym forum jakikolwiek temat się zacznie, to każą kończyć bo: spam/offtop/obrażanie/marchewka źle wyrosła 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: @Poniaczeł Ziemovit Dlaczego na tym forum zawsze jak się zacznie temat o homoseksualizmie to wszyscy się rzucają i każą ten temat skończyć? Przecież normalnie rozmawiamy A co ma parówka do homoseksualizmu? Porozmawiajcie sobie na priv, albo stwórzcie oddzielny temat, bo naprawdę poproszę o usunięcie tego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 (edited) Żałosne. Przecież tu co chwilę lecą tematy nie związane z parówkami. Edited May 28, 2016 by Uszatka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 no serio zmuszacie mnie do kanibalizmu na parówkach Idę jedną zjeść A może nie jedną a co się będe ograniczać całą paczkę od razu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: Przecież tu co chwilę lecą tematy nie związane z parówkami. Dlatego naprawdę nie potrzebny jest ten temat. Wyobraźcie sobie sytuacje: przychodzicie do sklepu mięsnego i pytacie się czy sprzedają klej. To tutaj mamy to samo, tylko, że jest inny temat rozmowy. Tak btw. fajny avek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: no serio zmuszacie mnie do kanibalizmu na parówkach Idę jedną zjeść A może nie jedną a co się będe ograniczać całą paczkę od razu Smacznego. Weź mi jakieś wyślij, bo mi wszystkie z zamarzalnika uciekły :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 (edited) 2 minuty temu Poniaczeł Ziemovit napisał: To tutaj mamy to samo, tylko, że jest inny temat rozmowy. Tak btw. fajny avek. Dzięki ^^ I widzę, że my inaczej rozumiemy ten temat. Ja założyłam go po to by nasza elita mogła tutaj rozmawiać i spamować. Niekoniecznie o parówkach, o wszystkim. Choć mój pierwszy post może wprowadzać w błąd. Zmienię go Edited May 28, 2016 by Uszatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 1 minutę temu Virtual_Wolfy napisał: Smacznego. Weź mi jakieś wyślij, bo mi wszystkie z zamarzalnika uciekły :/ Hahaha to współczuję. Moje jeszcze nie zdążyły ale już drżą na samą myśl o mnie i moich zębach I o tym że zostaną zjedzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 1 minutę temu Uszatka napisał: Dzięki ^^ I widzę, że my inaczej rozumiemy ten temat. Ja założyłam go po to by nasza elita mogła tutaj rozmawiać i spamować. Niekoniecznie o parówkach, o wszystkim. Choć mój pierwszy post może wprowadzać w błąd. W taki sposób, bo na serio pierwszy post jest mylący. To proszę bardzo, gadajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 2 minuty temu Poniaczeł Ziemovit napisał: Wyobraźcie sobie sytuacje: przychodzicie do sklepu mięsnego i pytacie się czy sprzedają klej. Hm... podsunąłeś mi ciekawą kminę. Będzie trzeba to sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: Hahaha to współczuję. Moje jeszcze nie zdążyły ale już drżą na samą myśl o mnie i moich zębach I o tym że zostaną zjedzone Berlinki, Sokołów czy coś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 to ja też teraz należę do parówkowej elity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Poniaczeł Ziemovit napisał: W taki sposób, bo na serio pierwszy post jest mylący. To proszę bardzo, gadajcie. Zmieniłam nieco nazwę tematu. A z tamtym to już napisałam na pw więc nie będę do tego wracać Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: to ja też teraz należę do parówkowej elity? Niet, najpierw musisz się ze mną napić, bo ja jestem sekretarzem i ja przyjmuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Poniaczeł Ziemovit napisał: Berlinki, Sokołów czy coś innego? BERLINKI zawsze innych nie jadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Aha? na 5 postów dostałem równo 0 powiadomień? Coś jest nie tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: BERLINKI zawsze innych nie jadam Ja też najbardziej lubię Berlinki. Jak za dawnych czasów, już temat parówka jest najpopularniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Virtual_Wolfy napisał: Aha? na 5 postów dostałem równo 0 powiadomień? Coś jest nie tak... Za szybko piszemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Chomiki napędzające forum nie wyrabiają 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Za szybko piszemy Strona nie wyrabia xD Albo mój internet -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 Bo je pogromiłam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Bo je pogromiłam xD Smaczne były? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts