Zexel Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 6 minut temu PervKapitan napisał: To zamiast drożdżówek i batoników macie hotdogi? U nas od tego roku zaczęli sprzedawać takie mini zapiekanki na ciepło z keczupem. Podejrzane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Właśnie teraz Zexel napisał: U nas od tego roku zaczęli sprzedawać takie mini zapiekanki na ciepło z keczupem. Podejrzane. A u nas jest zamknięty sklepik, bo nikt nie chce pracować. Nie dziwie się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 godzinę temu Zexel napisał: Podobno rundka w csgo z najlepszym kompanem to dobre lekarstwo na wszelakie choróbska Pod warunkiem, że nie grasz przeciw 9 ruskim antyparówkowiczom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 godzinę temu PervKapitan napisał: To zamiast drożdżówek i batoników macie hotdogi? Są u nas nawet Grześki :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asmena Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 A to już nie ma w szkołach tego śmiesznego zakazu sprzedaży niezdrowej żywności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 godzinę temu Asmena napisał: A to już nie ma w szkołach tego śmiesznego zakazu sprzedaży niezdrowej żywności? Ma być zniesiony, ale chipsów nadal nie mają sprzedawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asmena Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Jeny, za moich czasów handlowało się karteczkami, za czasów moich sióstr e-papierosami (serio, w ich gimbazie była szajka handlarzy xD), a teraz handlują chipsami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Właśnie teraz Asmena napisał: Jeny, za moich czasów handlowało się karteczkami, za czasów moich sióstr e-papierosami (serio, w ich gimbazie była szajka handlarzy xD), a teraz handlują chipsami I tak koledzy kupujo chipsy z Biedry. A jeden to z Anglii Doritosy przetargał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 4 godziny temu Asmena napisał: Jeny, za moich czasów handlowało się karteczkami, za czasów moich sióstr e-papierosami (serio, w ich gimbazie była szajka handlarzy xD), a teraz handlują chipsami Za Twoich czasów? Ja pamiętam, jak jeszcze 4-5 lat temu karteczkami się wymienialiśmy xD Jeszcze je mam A może moja szkoła jakaś zacofana jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asmena Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 No proszę Ja już nie wiem, co jest na czasie, bo moje siostry to już wiek licealny. Ale u nich nie było karteczek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 31 minuty temu Asmena napisał: No proszę Ja już nie wiem, co jest na czasie, bo moje siostry to już wiek licealny. Ale u nich nie było karteczek. Ja też nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Dzień dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 2 godziny temu Ziemovit Footballer napisał: Dzień dobry I takiego dnia Ci życzę oszuście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 2 minuty temu Rainbow Guitar napisał: I takiego dnia Ci życzę oszuście. Ty Judaszu lepiej się tutaj nie wypowiadaj, bo moi terroryści wiedzą gdzie mieszkasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Footballer napisał: Ty Judaszu lepiej się tutaj nie wypowiadaj, bo moi terroryści wiedzą gdzie mieszkasz Nawet ja lepiej rysuje parówki w paincie lol To nawet nie parówki wygladają na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 1 minutę temu Dabrowski napisał: Nawet ja lepiej rysuje parówki w paincie lol Bo one są chore psychiczne dzięki temu skuteczniejsze i bardziej agresywne. Poza tym rysowałem na szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 12 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Ty Judaszu lepiej się tutaj nie wypowiadaj, bo moi terroryści wiedzą gdzie mieszkasz Będę się wypowiadał żeby ostrzegać ludzi i pilnować Was. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Janusz Tracz wie co dobre. Janusz Tracz wie co dobre. 15 sekunda filmów, wtedy Janusz dobrze gada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Ziemowit porzuc parówki a zostniemy serdecznymi przyjaciółmi masz moje słowo + Korki z historii i geografii za free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: Ziemowit porzuc parówki a zostniemy serdecznymi przyjaciółmi masz moje słowo + Korki z historii i geografii za free Zostanę znienawidzony przez 13 osób. A poza tym mam poparcie Janusza Tracza. Nie zadzieraj z nim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 A ja mam jego... I on to mówi do twoich parówek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 2 minuty temu Dabrowski napisał: A ja mam jego... I on to mówi do twoich parówek Wszyscy aktorzy z Plebani są z nami! To jest Oficjalny Hymn Elity Parówkowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 17 minut temu Dabrowski napisał: A ja mam jego... I on to mówi do twoich parówek Jestem taaak bardzo zdziwiony że ja nie potrafię tego w jaki kolwiek sposób opisać ale wiem kto może Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Pamiętacie...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted November 27, 2016 Author Share Posted November 27, 2016 @Ziemowit Rozkoszne te parówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts