Elizabeth Eden Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Nie mogłam nigdzie znaleźć nic na ten temat, ale szukałam po łebkach, więc jak było to przepraszam. Nie działają mi, i nie tylko mi, podstawowe emotikony na czarnym stylu(nie wiem jak na białym) Zamiast nich pojawiają się takie zgrabne kwadraty Emotikonki nie włączają się, jeśli napiszę je normalnie znakami i kliknę spację, inna sytuacja, gdy wkleję je z menu. Mimo wszystko - to irytuje. Wklejone - Napisane normalnie - 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Podpisuje się pod koleżanką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Mam taki sam problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 To samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 To nie jest problem. Cóż mogę rzec? Nareszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Ja również Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 To samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Zastanawiam się, ile osób jeszcze napisze, że u nich też nie działa... Problem został zgłoszony, @Siper naprawi jak będzie miał czas. O ile w ogóle, skoro forum ma zostać przeniesione na inny silnik [ogłoszenie]. Pozostaje Wam czekać. Kolejne wpisy niczego nie przyspieszą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 :I Z jakiej przeglądarki korzystacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 16, 2016 Autor Share Napisano Marzec 16, 2016 Emotikonki nie działają, gdy normalnie je wpiszę Wkleić mogę. ---> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Na ciemnym to samo :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 16, 2016 Autor Share Napisano Marzec 16, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 U mnie na ciemnym działają wszystkie, a korzystam z Opery jakby co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 godzinę temu Siper napisał: Na ciemnym to samo :I Nie działa mi na żadnym stylu w Slimjecie (Chromium 48), ani w Firefoksie (tutaj jest chociaż dwukropek i nawias, a nie pusty kwadrat). Emotki działają z kolei na Edge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 16, 2016 Autor Share Napisano Marzec 16, 2016 Ja też mam Operę i nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 (edytowany) Hmm, czyżby emotki działały tym u władzy, a szarakom już nie? Edytowano Marzec 16, 2016 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Chrome i Firefox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 16, 2016 Autor Share Napisano Marzec 16, 2016 (edytowany) To może zamiast wymieniać się screenami spróbujemy dojść do tego dlaczego jedni mają emotki, a drudzy nie. I jak widać jest to niezależne od przeglądarki XD. <--- kwadrat na dobre pomysły. Akurat ta emotka od Niklasa działa, bo jest chyba wstawiona z menu. Chodzi w każdym razie o podstawowe emotki typu uśmieszki i tak dalej, jeśli piszemy je normalnie znakami : p. Edytowano Marzec 16, 2016 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Siper napisał: Chrome i Firefox @Siperku drogi, ale akurat emotki poni działają normalnie, problem jest wyłącznie, jak zauważyłem z tymi najbardziej podstawowymi emotkami złożonymi z: : ) : ( : P To one robią problemy. 2 godziny temu Elizabeth Eden napisał: Akurat ta emotka od Niklasa działa, bo jest chyba wstawiona z menu. Nie jest z menu, normalnie z kody ją wpisałem. Edytowano Marzec 16, 2016 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Działa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 http://prntscr.com/ag57gw potwierdzam Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 17, 2016 Autor Share Napisano Marzec 17, 2016 Potwierdzam również i dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts