Stracony Nieśmiertelnik Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Dziękuję za wyróżnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nominuje @Maffle Fluff za picie zbyt dużej ilości herbaty i za coś jeszcze ale tego tu nie napisze I @Patutu za bycie dużym ziemniakiem Nominuję @Zirathel za najbardziej sexowne mruczenie i za skilla w lol-u 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 Dziękuję ślicznie za wyróżnienie.~ Nominuję @Onyx za bycie Onyxem.~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 12, 2017 Share Napisano Luty 12, 2017 2 godziny temu Ziemowit napisał: 1. @Rainbow Guitar - Taki urodzinowy prezent Ooo, pamiętałeś, dziękuję :3 (I tak wiem że przypomniała Ci forumowa przypominajka po prawej stronie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Cassidy - za obecność w dziale, która mimo tego, że ogranicza się do wrzucania świetnych artów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 ZŁOOOTE ZIEMOWITY ZA TEN TYDZIEŃ! 1. @Setco - Za powrót i na zachętę by zostać 2. @Rainbow Guitar - Rozsądny, mądry człowiek, nie jednokrotnie to udowadniał, ale w tym tygodniu niewątpliwe zasłużył na nagrodę 3. @Decaded - Za wywiad, który został z nim przeprowadzony 3. @BiP - Za przeprowadzenie wywiadu z Decem Jako, że dziś jest Dzień Kota, nagroda z okazji tego dnia ląduję dla @Smutny Chuopiec, taki złoto-koto Ziemowit xD Do zobaczenia za tydzień, kiedy będziemy rozdawać ZZ za miesiąc Luty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Mrau Dziękuję za złoto koto Ziemowita Właściciel kota też powinien coś dostać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 2 raz pod rząd nie dostałem Ziemovita... ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 @Smutny Chuopiec za pomoc w rysianiu tak bardzo :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Wowie, dzięki Czuję się zmotywowana to zostania tu, czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Dzięki Ziem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Dzięki Ziem Spox Gitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Ja chciałbym nominować @Rainbow Guitar, za dobry gust muzyczny, jak i filmowy, a także proste i skuteczne zasady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 15 godzin temu Zirathel napisał: Chce nominować @Patutu bo tak, bo zasłużył Podpisuję się pod tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 17.02.2017 at 16:11 ZiemowitZacnyJakTramwaj napisał: Jako, że dziś jest Dzień Kota, nagroda z okazji tego dnia ląduję dla @Smutny Chuopiec, taki złoto-koto Ziemowit xD Zapomniałeś o wielkiej fance wszystkich kotowatych Idę z tego tematu już bo przeczytałam wszystko bo podobnie jak @Twister drugi raz pod rząd zapomniano o mnie. Yeah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Właśnie teraz Catniss napisał: Zapomniałeś o wielkiej fance wszystkich kotowatych Idę z tego tematu już bo przeczytałam wszystko bo podobnie jak @Twister drugi raz pod rząd zapomniano o mnie. Yeah. No i już dostali Ziemowity i sodówka im odbija. Ja nie wiem jak żyć z takimi ludźmi, nie wiem. W przyszłym tygodniu też nie będzie A tak już całkiem na poważnie - za 5 dni wręczamy nagrody za luty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Właśnie teraz ZiemowitZacnyJakTramwaj napisał: W przyszłym tygodniu też nie będzie Że co? Szef, to takie niesprawiedliwe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 4 minuty temu Catniss napisał: Że co? Szef, to takie niesprawiedliwe... A dostałaś jakiegoś Złotego Ziemowita w Lutym? Nie przypominam sobie, więc nie dostaniesz, sorka. Chyba, że dostaniesz . Wyjdzie w praniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 20 minut temu ZiemowitZacnyJakTramwaj napisał: A dostałaś jakiegoś Złotego Ziemowita w Lutym? Nie przypominam sobie, więc nie dostaniesz, sorka. Chyba, że dostaniesz . Wyjdzie w praniu Cass by chciał dostać c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Właśnie teraz Smutny Chuopiec napisał: Cass by chciał dostać c: 21 minut temu ZiemowitZacnyJakTramwaj napisał: Wyjdzie w praniu ^ I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 ZŁOTE ZIEMOWITY OSTATNIEGO TYGODNIA, PONIŻEJ DLA MIESIĄCA: 1. @Onyx - Za host do turnieju i pomoc troszku w nim i za aktywność w parówkach 2. @Smutny Chuopiec - Za udzielenie się w Parówkach, wbicie na hosta i heheszki hueh 3. @Mielcar - Dołączył na forume i od razu widzę go w każdym temacie, szacun Wyróżnienia: @Ziemowit @Ziemowit @Ziemowit ZŁOTE ZIEMOWITY MIESIĄCA: 1. @Smutny Chuopiec - 6p w miesiącu 2. @Twister @Rainbow Guitar - 4p w miesiącu 4. @Catniss - 3p w miesiącu. Nagroda za Tłustym Czwartek: @PervKapitan - zjadło się te 18 pączków? Nagroda dla mode: @Maniek - Bo się na niego obraziłem, ale mi przeszło Nagroda dla użytkownika, który jeszcze nigdy nie dostał nagrody: @Clocky - zwyciężyła w moim losowania dla nagrody użytkownika, który jeszcze nie dostał nagrody, brawo. Do zobaczenia w Marcu, a teraz Dobrej Nocy wszystkim spoko ziomkom. Pozdrówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Nagroda dla mode: @Maniek - Bo się na niego obraziłem, ale mi przeszło Hmpf, Maniek wurst mode Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 3 minuty temu Ziemowit napisał: 2. @Twister @Rainbow Guitar - 4p w miesiącu Jeszcze trochę i będę miał ten sam problem z szafą, co Ziro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Spędzanie na kompie jakoś 6h dziennie + to forum otwarte w tle... Nie mogę się dziwić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 24, 2017 Share Napisano Luty 24, 2017 Zjadłam jakieś 6 pączków a potem wpieprzałam smażony boczuś w paprykowej panierce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się