Cassidy Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 zostawiam żelazko na gazie. Kiedy się nudzę, to.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 Odwala mi, ale kiedy widzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 ... od razu je jem, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 27, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2016 jest bardzo dobre i słodkie i...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 pomaga w gorsze dni. Dopiero się zaczyna.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 1, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2016 moja przygoda z pisaniem książki Nie mam na coś ochoty kiedy...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 czuję, że to nie ma sensu. Kiedy mam zły nastrój słucham... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 to rozmrażam lodówkę i jakoś wody na chińską zupkę wystarczy. Psy są lepsze od kotów w... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 gonieniu za patykiem Życie nabiera sensu, gdy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 już wymyślisz jakiś sens. Ubzdurałem sobie, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 jestem Lombaxem moja rasa to.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 najmądrzejsza rasa we wszechświecie. Sprawiam, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 ludzie są szczęśliwi wokół mnie Na świecie jest tyle bólu, wojen i złego bo...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 ... nie można uniknąć zła dając ludziom wolną wole. III wojna światowa rozpocznie się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 w dniu gdy odejdę Będę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 kiedyś mieć spełnione marzenia Moja rodzina..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 może wszystko, bo to super rodzina W przyszłości my wszyscy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 (edytowany) będziemy kilerami samych siebie Ja nie chcę... Edytowano Sierpień 3, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 zostać zapomniany Mam potencjał, który.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 warto wykorzystać Ludzie są podli bo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 działają emocjonalnie i bez namysłu Wszyscy jesteśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 kowalami własnego losu mnie się przytrafia ostatnio..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 wiele ciekawych rzeczy Mam siłę by.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 zwojować świat Nie lubię gdy mi ktos przeszkadza bo..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 to grozi pi******em z ucha z półobrotu. Pies biega po łące i jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się