Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 ... na loda! (Wy zboczuchy! Nie na takiego! Chociaż...) Leń siedzi sobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 23, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2016 w kimś komu się nic nie chce Moje życie to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 zbiórka porażek. Nie śpię bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 myślę czemu spać nie mogę. Uciekam i pędzę ile sił w nogach, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 ... pies mnie goni! Uwielbiam noc, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 jest odzwierciedleniem mojego charakteru. Nie lubię upałów...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 ... bo są zbyt gorące. Arbuzy są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 są smaczne i idealne na upalne dni (uwielbiam sok z arbuza taki z lodem miętą i dodatkiem cytryny. No ideał ) Lubię lato po mimo upałów bo...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 ... mam więcej wolnego czasu (na rysowanie na przykład ) Uwielbiam odpoczywać pod... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 parasolem w upalne dni, na hamaku i mieć drinka z lodem w ręku Mam nadzieję na..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 ... lepszy świat. Ale wątpię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 że taki będzie, skoro mamy tylu pojebów na tej ziemi Którzy są..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ...hodowcami Homunuculusa przec co mam wrażenie , że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 zaatakują znowu by opanować świat. Ten świat Gdybyś tylko wiedział... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 oni są inni od nas i z kosmosu co prowadzi za sobą.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ..., o zgrozo, przyjaźń i dobrą zabawę na łańcuchu. Nadszedł czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ... na zmiany! Może one... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ..przyniosą nam lepsze jutro Życie to ciągłe zmiany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 , które można zatrzymać tylko przez zatrzymanie czasu. W wakacje nareszcie będe miał/a czas na... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ...jednak nie będę miał czasu. A gdybym zgolił.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ... głowę na łyso? Ciekawe jakbym wyglądał... Cały czas męczą mnie... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 muchy i nie dają spać :( Jestem taki biedny, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 1 minutę temu Bronek napisał: muchy i nie dają spać :( U mnie to raczej komary... Wracając: kupuję gitary za 1750zł (no jak to na takiej taniej gitarze grać?) Komary to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 niemile widziane stworzonka (ale nie zasmucajmy ich mówiąc to głośno ) Mam kamień i... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ... go toczę (F*CK YEAH!!! ROLLINg STONES!!!) Knock knock knocking... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się