Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 Nie za twarde Lubisz pić wode po ogórkach kiszonych ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Październik 6, 2016 Autor Share Napisano Październik 6, 2016 uwielbiam! lubisz patisony? (nie mam na myśli pewnego aktora XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 Są okej. Kiedyś myślałem, że to są grzyby... xD Lubisz pomidory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 Tak Lubisz lubieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkon.fallout Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Tak XD. Lubisz się bać ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Lubię, albo nie , nie wiem w sumie Lubisz naleśniki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Lubię. Lubisz Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Jasne, jest fajne ^^ Lubisz Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Nie. Lubisz pomarańcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Uwielbiam. Zwłaszcza wyciskać z nich sok i pić. Lubisz jabłka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 nie lubisz gruszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Zjeść zjem, ale nie przepadam szczególnie za nimi. Lubisz brody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Tak,mam Lubisz szpinak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Nie lubię... UWIELBIAM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 8 minut temu Gryfeł napisał: Nie lubię... UWIELBIAM Fajnie że pamiętasz o pytaniu Lubisz makaron? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Lubię Lubisz banany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 nie lubisz mandarynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Tak. Lubisz anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Lubię Lubisz szczeniaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nie bardzo. Lubisz może angielski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nie lubię, a miałem z nim styczność. Lubisz może Sabaton? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 lubię czasami posłuchać lubisz może dużo biegać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 (edytowany) Biegać nie, ale mój normalny krok jest dość szybki, że idąc "powoli" jestem szybszy niż inni ;p Za szybko się męczę jednak biegając. Lubisz tatuaże? (swoją drogą ja nie cierpię) Edytowano Październik 19, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nie. -Kojarzą mi się ze znakiem szatana, chlip Lubisz My Little Pony G3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nie pamiętam co było w tej generacji, ale z tego co pamiętam, to to była ta, która do tej pory odbiegała poziomem od wcześniejszych, tj. była gorsza. Ale lubię każdą generację, tylko nie każdą tak samo. Lubisz kasztany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się