DobryDobry ;) Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Chciał bym, zwłaszcza dla jazdy pociągiem, ale nie wolno mi ;c Więcej Pizzy czy Taco? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Temat brzmi "Lubisz nie lubisz", więc Twoje pytanie jest nie w temacie (Pizza) Lubisz zgodność z zasadami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Tak. Lubisz może... grać multiplayer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Hmm... w zasadzie to chyba nie :/ Lubisz smoki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 UWIELBIAM!!!! Lubisz wąchać benzynę? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Czy wąchać to może od razu nie... Ale zapach ładny A lubisz zapach świeżo skoszonej trawy? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię Lubisz zapach burzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Lubię. Lubisz placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Ano lubię Lubisz chodzić/jeździć rowerem w czasie tej epickiej ciszy przed burzą (ale takiej serio ciszy, że nawet aut nie ma)? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Lubię! Kojąco to wpływa na duszę. (choć mało mam takich możliwości) Lubisz być sam/ sama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Tak (jestem sam na sam z szaleńcem we mnie, więc sam nie jestem.) Lubisz, jak ktoś kosi trawę za Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Wolę sam skosić i zresztą zaraz się za to wezmę. Lubisz wypady ze znajomymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Kocham . Lubisz siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Nie. Czy lubisz nocne spacery? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 (wow, ciekawy człek z Ciebie ) Tak. Lubisz gdy jest zła pogoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Lubię Lubisz spać pod namiotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Nigdy nie spałam, ale jestem pewna, że bym to polubiła ^^ Lubisz japońskie słodycze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Japońskie zestawy są spoko, na ebay można zamówić i człowiek zawsze się czymś pobawi :3 A jeżeli chodzi o słodycze same w sobie to kiedyś jadłam takiego batonika z herbatą, bardzo smaczny, polecam. Lubisz amerykańskie naleśniki (pancakes) z syropem klonowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coilie Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 3 godziny temu, Wilczkowa napisał: Uwielbiam wręcz ♡ Ale z czekoladą też niczego sobie Czy lubisz jabłka odmiany Granny Smith , które można kupić w Biedronce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Nie lubię jeść jabłek. Lubisz jeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Lubię! Lubisz nowy motyw forum (United)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Lubię c: Ale kwadratowe avki z zaokrąglonymi rogami by lepiej pasowały do tego stylu. Lubisz oglądać programy typu "Trudne Sprawy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Lubie ,bo cisnę z tego bekę. Lubisz być w czymś arcymistrzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Tak, i najlepiej aby nie była to tylko jedna rzecz. Lubisz stare bajki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Oczywiście Stare bajki pod każdym względem lepsze od tego dzisiejszego crapu... Pamięta ktoś "Sąsiadów"? I tą piosenkę którą czasami z nostalgii ogrywam na harmonijce Lubisz Activision? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się