Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Za brak zmian avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 za kradzież mojej byłej sygnatury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Bo dawno go nie widziałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Bo tak często zmienia avka i sygnę że nie nadążam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 18 minut temu Kruczek napisał: za kradzież mojej byłej sygnatury Ja już ją od roku mam! Za epileptysjogenny avatar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 za straszenie ptactwa w okresie godowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Za śpiewanie starszym paniom pod balkonami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 za podpalanie hydrantów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Za złamanie zakazu czytania w wolnym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Za nie pilnowanie offtopu w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 (edytowany) Idziesz do pierdla za zoofilia a tam się dopiero z tobą zabawią heeh Edytowano Wrzesień 29, 2016 przez UziBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Za to, że miał maskę. A jak prawo mówi: Morda zakryta, znaczy bandyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Będzie się schylał po mydło w pierdlu Za lekkomyślność na polu walki sam biega miedzy pociskami to nie cod żołnierzu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Za to, że na komisariacie przyznał się za popełnienie zbrodni sprzedaży kumpli w zamian za wolność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Za bycie świadkiem samobójstwa (nikt nie chciał mu wierzyć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 za przytulanie do nieprzytomności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Za samobójstwa z wyjątkowym okrucieństwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 za zapalczywą obserwację zimowego ptactwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Za siedzenie po północy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Za siedzenie po 2 w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 (kiedy ja rano chodzę spać ;; ) Za upominanie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Za ukrywanie wieku skazana na podwójną jego wartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Za to że ma ten sam avatar co ja 2 lata temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Za to, że kiedyś miała taki avatar jak ja teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Za to że nie wyniósł śmieci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się