Rainbow Guitar Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że ciągle zadaje pytania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że zadaje mniej pytań ode Mnie i za to, że zjadł płatki (i już ich nie ma, łeee.... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że pisze słowo "mnie" wielką literą (jeszcze trochę płatków mam, jak chcesz). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Właśnie teraz Flaming napisał: Za to, że pisze słowo "mnie" wielką literą (jeszcze trochę płatków mam, jak chcesz). Jasne, że chcę. No dobra cofam bana bo Mi zostawił Za to, że mam bzika na punkcie używania dużej litery i bezzasadnie jej używam i za to, że @Flaming ma wakacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 (edytowany) Za to, że nie ma wakacji Edytowano Lipiec 13, 2016 przez Flaming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że dobrze gra i rysuje, a Ja nie wywiązuję się ze zobowiązań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że ja też się z nich nie wywiązuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 13, 2016 Share Napisano Lipiec 13, 2016 Za to, że się z czegoś nie wywiązuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 Kupił bułki i nie zapłacił VAT'u. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 Powiedział, że Zbuku to dobry raper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 za to że paragon w sklepie zostawił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Za to, że nie wzięła paragonu Z innego urządzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Za zrobienie "kill prank'a". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Za zdrabnianie Z innego urządzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 za rozdawanie chleba bezdomnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Za wspomaganie schronisk dla zwierząt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 Za zjadanie bezdomnych psów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 za wariactwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 bo wypisywał na ścianach brzydkie słowa pod adresem policji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 6 minut temu Chip napisał: bo wypisywał na ścianach brzydkie słowa pod adresem policji Hej! To nie ja, to @Immo xD Wracając: bo chodzi w kitlu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 @Michalski9 bo ma czarnego avka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za to że popsuł mi umysłem telefon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za to że ...... że tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 3 godziny temu Immo napisał: za to że ...... że tak Za to, że sygnaturka @Ratchet zacięła mi się w pozie zwycięstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 za to że mi się wszystko ostatnio udaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się