Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 (edytowany) Nazywam się Damian. My Little Pony oglądam od około roku , ale dopiero teraz postanowiłem zakotwiczyć na jakimś forum. Mój wybór padł na MLPPolska , które miło zaskoczyło mnie panującą tu kulturą i porządkiem. Postaram się wnieść tu coś swoją osobą , a być może z czasem podzielić się własną twórczością. Gorąco zachęcam do zadawanie pytań:) Edytowano Czerwiec 14, 2016 przez Bonhart literówka 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 3 minuty temu Bonhart napisał: panującą tu kulturą i porządkiem. On jeszcze nie wie. ----------------------------------------- A tak wracając do tematu, witamy serdecznie! Miło nam, przywitać nowego. Jak zostałeś bronym? Kto pokazał ci MLP? Czy tak o po prostu zacząłeś oglądać? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Siemano /) Wita ciebie najbardziej kulturalny człowiek na forum 1.Słuchasz rapu? 2.Uprawiasz jakiś sport? 3.Co sądzisz o Wonderbolt? Miłego pobytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Cytuj miło zaskoczyło mnie panującą tu kulturą i porządkiem. Pełna kultura. Witami cię słonecznikiem i... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Witamy, witamy Parę pytanek: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Jakich masz swoich ulubionych wykonawców? 3. Brian Johnson czy Axl Rose? 4. Jesteś pewny, że na forum jest kultura? 5. Masz zamiar się tu dużo udzielać? 6. Jesteś na Autostradzie do Piekła czy na Schodach do Nieba? 7. Wierzysz? OK, jest szczęśliwa siódemka, a więc brohoof i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2016 (edytowany) 1st - Kucyki odkryłem przez przypadek. Pewnego razu w telewizji ( nie pamiętam już na jakim kanale ) leciało MLP , obejrzałem , zainteresowało mnie , a później to już z górki... Edytowano Czerwiec 14, 2016 przez Bonhart literówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2016 (edytowany) Major Degtyarev - Owszem słucham rapu głównie WSRH i solówek Słonia , jeśli zaś chodzi o sport interesuję się walką długim mieczem ( póki co ćwiczę na kiju ) Wonderbolt są jak najbardziej równi , choć nieco bezwzględni W kwestii kultury nie miałem na myśli osoby tylko ogół forumowiczów. Edytowano Czerwiec 14, 2016 przez Bonhart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Rainbow Guitar - 1 - W zasadzie to wszystkiego po trochu. 2 - Słoń i Zenon Martyniuk:) 3 - Nie znam ich. 4 - Myślę że tak... prawda ? 5 - Tak , choć dużo to pojęcie względne. 6 - Oczywiście że na schodach do nieba :3 7 - W Boga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 Witaj na forum Ps edytuj posty, bo pisanie kilka postów pod rząd, karane jest warnem. Ps spoko awek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 15 minut temu Bonhart napisał: 3 - Nie znam ich. A... Ale... AC/DC, Guns n' Roses, mówi Ci to coś? 16 minut temu Bonhart napisał: 4 - Myślę że tak... prawda ? Och, ależ oczywiście 16 minut temu Bonhart napisał: 6 - Oczywiście że na schodach do nieba :3 No i bardzo dobrze 17 minut temu Bonhart napisał: 7 - W Boga. No i prawidłowo. 17 minut temu Bonhart napisał: 5 - Tak , choć dużo to pojęcie względne. Pojęciem względnym, to jest w dzisiejszych czasach słuchanie "rocka" PS Używaj opcji cytuj oraz nie dubluj postów, ponieważ jest to zabronione. Najlepiej od razu przeczytaj regulamin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2016 40 minuty temu Rainbow Guitar napisał: A... Ale... AC/DC, Guns n' Roses, mówi Ci to coś? Obiło się o uszy. 40 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Och, ależ oczywiście No i bardzo dobrze No i prawidłowo. Pojęciem względnym, to jest w dzisiejszych czasach słuchanie "rocka" PS Używaj opcji cytuj oraz nie dubluj postów, ponieważ jest to zabronione. Najlepiej od razu przeczytaj regulamin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2016 (edytowany) 47 minuty temu Rainbow Guitar napisał: A... Ale... AC/DC, Guns n' Roses, mówi Ci to coś? Obiło się o uszy. Cytuj Och, ależ oczywiście No i bardzo dobrze No i prawidłowo. Pojęciem względnym, to jest w dzisiejszych czasach słuchanie "rocka" PS Używaj opcji cytuj oraz nie dubluj postów, ponieważ jest to zabronione. Najlepiej od razu przeczytaj regulamin I tak właśnie kończy się lenistwo... za wszelkie dublowanie z góry przepraszam. Edytowano Czerwiec 14, 2016 przez Bonhart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 KULTURA I PORZĄDEK XD We need to go deeper Ok, to zaczynajmy: 1. Jaki gatunek filmów określasz jako swój ulubiony? 2. DC vs Marvel 3. W co lubisz grać ( o ile jeśli)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 14, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2016 30 minuty temu Selenium napisał: KULTURA I PORZĄDEK XD We need to go deeper Ok, to zaczynajmy: 1. Jaki gatunek filmów określasz jako swój ulubiony? Historyczne , ew. biografie 30 minuty temu Selenium napisał: 2. DC vs Marvel Marvel 30 minuty temu Selenium napisał: 3. W co lubisz grać ( o ile jeśli)? Gram tylko w Wiedźmina 30 minuty temu Selenium napisał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 @Bonhart łącz te posty. Jeśli chcesz kogoś poinformować, że do niego piszesz użyj przed napisaniem jego nicku "@" Graj muzyko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 14, 2016 Share Napisano Czerwiec 14, 2016 27 minuty temu White Hood napisał: Graj muzyko. U mnie już gra, przed znalazłem stare kasety rodziców. Szkoda tylko, że większa połowa to disco, ale parę rockowych perełek jest. I to polskich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) 17 godzin temu Bonhart napisał: Mój wybór padł na MLPPolska , które miło zaskoczyło mnie panującą tu kulturą i porządkiem. Aż się boję spytać, gdzie wcześniej zaglądałeś. Cytuj W kwestii kultury nie miałem na myśli osoby tylko ogół forumowiczów. Ogół nie jest niczym innym, jak zbiorem pojedynczych osób. Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez Salto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) Cytuj Aż się boję spytać, gdzie wcześniej zaglądałeś. Do sejmu. Cytuj Mój wybór padł na MLPPolska , które miło zaskoczyło mnie panującą tu kulturą i porządkiem. Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 godzinę temu Salto napisał: Aż się boję spytać, gdzie wcześniej zaglądałeś. No dobra może przesadziłem z tą kulturą i porządkiem xD godzinę temu Salto napisał: Ogół nie jest niczym innym, jak zbiorem pojedynczych osób. Ogół to zespół osób mających jakąś wspólną cechę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 7 minut temu Bonhart napisał: Ogół to zespół osób mających jakąś wspólną cechę Czyli mam racje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 4 godziny temu White Hood napisał: Do sejmu. I to przed wyborami 4 godziny temu White Hood napisał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Witaj na forum CO do kultury to radzę wrzucić na luz i się odprężyć na tym forum. Zapewniam ciebie, że nie ma tutaj za wielu wogóle chamów i bezmózgów. Pytanka ode mnie: 1. Skąd jesteś? 2. Wojna czy pokój? 3. Luna czy Celka? Tyle ode mnie. Życzę miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonhart Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 godzinę temu Gringo37 napisał: Witaj na forum CO do kultury to radzę wrzucić na luz i się odprężyć na tym forum. Zapewniam ciebie, że nie ma tutaj za wielu wogóle chamów i bezmózgów. Pytanka ode mnie: 1. Skąd jesteś? Grądy , mała wieś w okolicy Ostrowi Mazowieckiej godzinę temu Gringo37 napisał: 2. Wojna czy pokój? Pokój godzinę temu Gringo37 napisał: 3. Luna czy Celka? Lunka godzinę temu Gringo37 napisał: Tyle ode mnie. Życzę miłego dnia. Ja również:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Bonhart? Interesujący dobór nicku, o ile dobrze pamiętam pierwowzór był kawałem straszliwego skurwiela. Skoro już chciało mi się tu napisać, witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się