PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Z rodzicami? Po prostu ignoruj, jak ja. A nie... Ty chyba nie czujesz się czarnym kotem. Koty chodzą własnymi drogami, wiesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 21, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2016 - Nie, po prostu to co ode mnie wymagają zawsze ma wpływ na inne osoby wokoło mnie. Trochę nie lubię tego, przepraszam cię bo czuję że przynajmniej to powinienem zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 - Rozumiem twoją frystrację. - powiedziała Madoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 28, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2016 - Przynajmniej ty. - Uśmiechnął się do niej. - Jakoś będę musiał to przetrzymać i tyle. Pomożesz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 - Tak, jak zawsze. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 28, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2016 - Wiesz że kocham cię najbardziej na świecie. - Pocałował ją w policzek, od razu polepszył mu się humor. - Wracajmy powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Dobrze. - Madoka szła cały czas za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Hej tak w ogóle mam ochotę jechać w ferie wiosenne na biwak. Jedziesz oczywiście ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Tak, to fajny pomysł. Kocham biwkai. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Wezmę sprzęt do grilla i kupi się fajerwerki to puścimy sobie w nocy przy grillu. - Uśmiechnął się trochę Hide. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Fajerwerki są głośne. - skomentowała Madoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Ale za to ładne. Prawie tak samo jak twoje oczy. - Zarumienił się gdy to powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Uroczo się rumienisz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Nie musiałaś tego mówić. - Zakrył ręką twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Wstydzisz się? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Jak mówisz takie rzeczy to tak. Nie drażnij mnie. - Powiedział. - Bo znowu się rzucę na ciebie jak wtedy i ludzie będą mieli mnie za zboczeńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Oj, nie obwiniaj się tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Tu chodzi o to co wtedy czułem, chyba jeśli moi rodzice by nie weszli to bym to zrobił. Sięgnął bym po dorosłość z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - Może. A jeśli nawet, to co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 29, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - No wiesz w naszym wieku? To tak trochę nie wypada. - Hide był staroświecki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 - No, trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 30, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2016 - A poza tym chciał bym żeby twój honor nie został zbrukany przeze mnie. Z tym chyba poczekamy do ślubu. - Podrapał się po policzku nadal czerwieniąc się na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 - Hide... Czy miałbyś może, coś przeciwko, jakbym pofarbowała włosy? - zapytała prosto z mostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 11, 2016 Autor Share Napisano Październik 11, 2016 Trochę to pytanie wytrąciło chłopaka z toru. - Czemu pytasz? Jasne że nie, przecież to twój wybór. Podobasz mi się za wszystko nie tylko to jak wyglądasz. - Uśmiechnął się, właśnie wchodziliście do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 - Dzięki. - powiedziała po czym weszła do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts