Jump to content

Kiedy będą następne odcinki VI sezonu ????

mishka
 Share

Recommended Posts

Szczerze to dla mnie to jest bez najmniejszego sensu.

Serial celuje w małe dziewczynki. Te zaś w wakacje nie chodzą do szkoły, a są też za małe na wyjazdy na wakacje np. nad morze czy coś. Owszem, są wyjątki. Kiedy więc jest szkoła - emitują, a w wakacje przestają?

Mi to wisi. MLP oglądam bardziej z przyzwyczajenia, aniżeli z tego, że tak super oczekuję odcinka, więc poczekać, poczekam. Ale nie rozumiem tylko celu takiej polityki.

5 godzin temu BiP napisał:

Bo emitują te odcinki dorośli, którzy pewnie chcą też wyjechać na wakacje...

To akurat było głupie wytłumaczenie. Czyli uważasz, że przez wakacje nie będzie w takim razie w telewizji nic? Poza tym, czy Ty myślisz, że oni muszą przy emisji tych odcinków być? Robi to studio, które i tak musi tam być przez cały czas. Bo i tak w zamian za to MLP, będzie co innego. Nie MLP, to np. jakiś serial wyemitują.

A czy ty myślisz, że ktoś ci będzie tłumaczył i nagrywał to wszystko podczas urlopu :v A oglądasz też inne seriale poza mlp? Ja tak i zauważyłem, że wszystkie seriale nie tylko te dla dzieci mają przerwę na czas wakacji i tu niespodzianka... Jest tak od wielu lat, jeszcze zanim powstała pierwsza generacja mlp... Tak więc, to nie jest kwestia wduszenia jednego guzika w studio, przez jakiegoś woźnego...

Ps "uważasz, że przez wakacje nie będzie w takim razie w telewizji nic?"

Tak... Powtórki seriali w tym też mlp :v  Jak co roku :facehoof:

Ps2 "To akurat było głupie wytłumaczenie."

Jakie pytanie, taka odpowiedź :dunno:

Edited by BiP
  • Upvote 1

"Bo są też takie, które startują właśnie latem i mają się dobrze"

Nic dziwnego, skoro te wysoko budżetowe filmy i seriale są wstrzymane, to ludzie z nudów obejrzą nawet jakieś słabe seriale, których nikt by nie ruszył we wrześniu, podczas emisji innych seriali. Więc mają się dobrze, bo nie mają konkurencji :dunno: 

Ps są to seriale nakręcone kilka miesięcy wcześniej, a w wakacje tylko ktoś wciśnie "play" w studio i leci... 

Edited by BiP

11 minut temu BiP napisał:

"Bo są też takie, które startują właśnie latem i mają się dobrze"

Nic dziwnego, skoro te wysoko budżetowe filmy i seriale są wstrzymane, to ludzie z nudów obejrzą nawet jakieś słabe seriale, których nikt by nie ruszył we wrześniu, podczas emisji innych seriali. Więc mają się dobrze, bo nie mają konkurencji :dunno: 

Ps są to seriale nakręcone kilka miesięcy wcześniej, a w wakacje tylko ktoś wciśnie "play" w studio i leci... 

dokładnie, nic dodać nic ująć :P

Edited by mishka
  • Upvote 1

10 minut temu Bronek napisał:

A ktoś wie kiedy będzie polski dubbing do kolejnych odcinków? Narazie jest dopiero do 3 odcinka... Zacząłem oglądać z dubbingiem i jakoś nie chce mi się przerzucać na angielski :/

Ktoś się pytał MiniMini na Facebooku i odpowiedzieli, że dopiero jesienią.

• Upvote 2

• 2 weeks later...
2.07.2016 at 22:30 karlik napisał:

Ktoś się pytał MiniMini na Facebooku i odpowiedzieli, że dopiero jesienią.

łożesz..... a myślałem, że dadzą radę na lato

przynajmniej nie będę co kilka dni zaglądał tu w nadziei, że dowiem się kiedy będą odcinki po polsku :crazytwi2:

Edited by labarou85