Jump to content

Pokemon Go!

Guest Ziemowit
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Tak tylko się zapytam.

To tylko hajp na to zniknął, czy wraz z nim gracze też? Bo tak o tym ucichło, a ja nolife z domu nie wychodzę, to nie wiem. Nadal można spotkać masę osób z telefonami przekomarzających się po mieście czy jest ich już zdecydowanie mniej, niż wcześniej?

24 minutes ago, Talar said:

Tak tylko się zapytam.

To tylko hajp na to zniknął, czy wraz z nim gracze też? Bo tak o tym ucichło, a ja nolife z domu nie wychodzę, to nie wiem. Nadal można spotkać masę osób z telefonami przekomarzających się po mieście czy jest ich już zdecydowanie mniej, niż wcześniej?

Hajp sprzedaliśmy innym częściom świata ... a w grze brak contentu także po co dłużej grać? No i z domu trzeba wyjść, a nie każdy ma czas to robić ... i ochotę :D

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Gram w to od lipca i jeszcze się nie znudziło zwłaszcza że rzucili 100 nowych stworów generacji drugiej. Osobiście prowadzę polowanie na Eevee go i jego ewolucję  (10 procent mojej kolekcji) a teraz jeszcze Espeona złapałem ;)

• 4 months later...
  • 1 year later...

Od jakiegoś czasu moja grupa, z którą się spotykam co tydzień zaczęła intensywnie grać. Część wróciła do starych kont, inni grają 1 raz. Ja też wróciłem i mogę powiedzieć że jest nieźle. Na prawdę polecam. Ulepszyli ja i dbają o zawartość. Teraz zamiast gadac o mlp, gadamy o pokach. Na jak długo, nie wiem, ale szał trwa.

Ps potrzebuje jeszcze kilku znajomych.

Mój kod to 8441 1028 1503

• 1 year later...

Jakoś od Lutego zaczęłam grać ponownie. Kupiłam se nowy telefon to trzeba było jakąś fajną gierkę ściągnąć i nie zawiodłam się.

Chociaż tej apce wciąż brakuje wielu opcji (w tym dość oczywistych) i mocno potrzebuje optymalizacji to jednak jest spory progress od tego 2016, kiedy to grałam pierwszy raz. Nie nudzi się, poke stopów i gymów jest już o wiele więcej nawet w niedużych miastach. Jest co łapać, co raidować, a eventy są niemal co chwila.
Więc jakby ktoś się zastanawiał czy warto wrócić to powiem, że tak, warto. Szczególnie jak się lubi pokemony.

@PervKapitan Podziel się tutaj swoimi najlepszymi pokami :D

Ja bym chętnie pograła w Pokemon GO, ale niestety mój telefon zdechł XD Jak tylko kiedyś przyjdzie mi go zmienić to na pewno sobie pobiorę ^^ Kiedyś grałam i fajnie się przy tym bawiłam. Chociaż prawdę mówiąc bardziej mnie interesuje Ingres. Musiałabym się lepiej przyjrzeć obu aplikacjom by stwierdzić, która fajniejsza. 

• Upvote 1

Silnych za dużo nie mam, bo szczerze koncentruję się bardziej by zdobywać pokemony, którę lubię i głównie je ulepszam, a one nie zawsze są najsilniejsze swojego typu. Też za bardzo nie mam szczęścia do IV, przez co trochę zniechęca mnie lvlowanie pokemona z niższym IV, kiedy wiem, że mogę potem znaleźć lepszego i wtedy by wszystko poszło na marne.

Ale w każdym razie tutaj najsilniejsze: (nie mam pojęcia dlaczego, ale moje Glaceony nie wyświetlają się, w każdym razie Placuszek to shiny, lucky Glaceon)

2WybBFe.jpgp01AzDR.jpg

Coś, co chyba najbardziej uwielbiam i cenię w tej grze to zdobywanie shiny:

Rtx3A5R.jpgQWclblB.jpgQQXawdJ.jpg

Pokemony z 0 IV xD:

5slOOXX.jpg9p6U8YL.jpg

Nie mam pojęcia dlaczego akurat Misdreavusy, kiedy chcę znaleźć z 100% IV... :rainderp:

Tutaj ze 100% IV:

0GJRmph.jpgeEjLmUK.jpg

Legendy:

ub6ndw7.jpgH6M8Bhw.jpgRejmtaY.jpgH0VJU9J.jpg

Giratin miałam jeszcze więcej, ale na cukierki przerobiłam... Tak bardzo chciałam shiny Giratinkę, ale nie udało się :c

Mityczne:

kMtJElv.jpg

Eventowe:

I5QAV26.jpgCuLqq1f.jpgSZzHHR7.jpg

Bonusik:

(jako, że mój Placuszek nie chciał się pokazać na miniaturce to podziwiajcie jego THICC tyłeczek~)

MwSk4Rh.jpg

Jeszcze warto dodać, że posiadam Taurosa, Kangaskana, Farfetch'da oraz Solrocka, które są pokemonami regionalnymi niedostępnymi normalnie w Europie.

Wiele moich pokemonów nosi imię moich bliskich/znajomych (niektóre widoczne na screenach). Jeśli macie jakiegoś ulubionego pokemona, który nie jest zajęty to chętnie mogę również nazwać go po waszym nicku. :D 

To chyba wszystko co bym mogła powiedzieć ciekawego o moim koncie. Jakby coś jeszcze przyszło mi do głowy to dopiszę. ;) 

• Thanks 1