zajaximus Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 28/32 Pewnie byłoby mniej, gdyby nie tendencyjność pytań. Kilka razy odpowiedziałem prawidłowo jedynie dzięki temu jak sformułowane były odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Prawdziwy Brony 21/32 Wiesz bardzo dużo o serialu, rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 27/32 Rzekomo "wiedza absolutna", jednakże nie do końca, ponieważ brakło 5 punktów Dla kogoś, kto oglądał serial, pytania były dość proste; nie mówiąc już o tym, iż niektóre odpowiedzi wręcz "podpowiadały", która jest właściwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 28/32 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 (edytowany) Wiedza Absolutna 28/32 "Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze." Myślałem że będzie całkiem odwrotnie... Edytowano Styczeń 11, 2017 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Parylak Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 ok ja mam 22 na 32, moja niewiedza wynika z faktu iż serie oglądałem tylko raz i nie pamiętam co gdzie dokładnie było w epizodach, głównie skupiam się na swym własnym świecie Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 Z mojej strony 23/32, też głównie dlatego że nie pamiętam każdego poszczególnego odcinka w jakimkolwiek serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 2, 2017 Share Napisano Kwiecień 2, 2017 Spoiler Pomyliłem się w pytaniu o skład Wonderbolts i w nazwie przyjaciółki Fluttershy (Tree Hugger). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 Udało mi się zyskać 24/32. Byłoby więcej, ale zmyliły mnie niektóre polskie nazwy (oglądam po angielsku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Sierpień 29, 2017 Share Napisano Sierpień 29, 2017 (edytowany) Twój wynik: 32/32 Wiedza absolutna! Wiesz dosłownie wszystko i osiągnąłeś najlepszy wynik! Śledzisz na bieżąco wszystkie wiadomości o MLP i nic nie umyka Twojej uwadze. Gratulujemy uzyskanego wyniku i mamy nadzieję, że jesteś z niego zadowolony, a sam quiz Ci się podobał! Za pierwszym razem! Edytowano Sierpień 29, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapibarapokoju Napisano Kwiecień 3, 2018 Share Napisano Kwiecień 3, 2018 (edytowany) Bezbłędnie 32/32 Edytowano Kwiecień 3, 2018 przez kapibarapokoju 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Share Napisano Kwiecień 3, 2018 U mnie. Coś ze screenem się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Share Napisano Kwiecień 3, 2018 30/32 nie rozumiem jaki normalny człowiek dał pytanie ile jest sezonów mlp,przecież wiadomo że ich liczba się zmienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 4, 2018 Share Napisano Kwiecień 4, 2018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts