zajaximus Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 28/32 Pewnie byłoby mniej, gdyby nie tendencyjność pytań. Kilka razy odpowiedziałem prawidłowo jedynie dzięki temu jak sformułowane były odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patyczakowsky Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Prawdziwy Brony 21/32 Wiesz bardzo dużo o serialu, rozpoznajesz niemal wszystkich, masz też sprawne oko, jeżeli chodzi o odnajdywanie szczegółów w serialu. Już niedaleko, do perfekcji i coś czuję, że niedługo ją osiągniesz. Serdecznie gratuluję uzyskanego wyniku Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z wyniku, a sam quiz ci się podobał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkane Whisper Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 27/32 Rzekomo "wiedza absolutna", jednakże nie do końca, ponieważ brakło 5 punktów Dla kogoś, kto oglądał serial, pytania były dość proste; nie mówiąc już o tym, iż niektóre odpowiedzi wręcz "podpowiadały", która jest właściwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz15 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 28/32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 (edited) Wiedza Absolutna 28/32 "Wiesz wszystko, osiągnąłeś perfekcję w tym co ciebie interesuje, śledzisz wszystkie wiadomości o mlp i nic nie umyka twojej uwadze." Myślałem że będzie całkiem odwrotnie... Edited January 11, 2017 by Rapid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Parylak Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 ok ja mam 22 na 32, moja niewiedza wynika z faktu iż serie oglądałem tylko raz i nie pamiętam co gdzie dokładnie było w epizodach, głównie skupiam się na swym własnym świecie Equestrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Z mojej strony 23/32, też głównie dlatego że nie pamiętam każdego poszczególnego odcinka w jakimkolwiek serialu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dismas Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Spoiler Pomyliłem się w pytaniu o skład Wonderbolts i w nazwie przyjaciółki Fluttershy (Tree Hugger). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Udało mi się zyskać 24/32. Byłoby więcej, ale zmyliły mnie niektóre polskie nazwy (oglądam po angielsku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Princess Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 (edited) Twój wynik: 32/32 Wiedza absolutna! Wiesz dosłownie wszystko i osiągnąłeś najlepszy wynik! Śledzisz na bieżąco wszystkie wiadomości o MLP i nic nie umyka Twojej uwadze. Gratulujemy uzyskanego wyniku i mamy nadzieję, że jesteś z niego zadowolony, a sam quiz Ci się podobał! Za pierwszym razem! Edited August 29, 2017 by Nightmare Princess Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapibarapokoju Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 (edited) Bezbłędnie 32/32 Edited April 3, 2018 by kapibarapokoju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 U mnie. Coś ze screenem się stało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 30/32 nie rozumiem jaki normalny człowiek dał pytanie ile jest sezonów mlp,przecież wiadomo że ich liczba się zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts