Cahan Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 godzinę temu Accurate Accu Memory napisał: Wiesz Gold? Uważam, że z ta wspaniałością, to trochę przesadziłeś. Skoro pisarze sa tak wspaniali, nasi fandomowi... To co tu robią? Powinni wykorzystać swoją wspaniałość i napisać WŁASNE dzieła, na których mogą zarobić W końcu ich wspaniałość im na to pozwoli!! Accu, nie masz pojęcia jak działa rynek książki. Podpowiedź: w Polsce praktycznie nie masz szans się wybić, choćbyś był genialny. Wydać się wydasz, ale bez odpowiedniej reklamy i środków... O zysku zapomnij. 20 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Niestety, trafiłeś na osobę ślepą... Tak, oficjalnie mam poważną wadę wzroku, która kwalifikuje mnie jako ślepego W tym wypadku to trochę ślepota umysłu... Nie zauważenie, że to copypasta nie ma nic wspólnego z wadą wzroku. I fajny śmietnik się zrobił, czas wbić flagę Rzeszy Rosiczek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 1 minutę temu Pawlex napisał: Z tego co słyszałem to ślepota nie usprawiedliwia złego użycia słowa bynajmniej. 1 minutę temu Cahan napisał: W tym wypadku to trochę ślepota umysłu... Nie zauważenie, że to copypasta nie ma nic wspólnego z wadą wzroku. Jeśli jej się nie znało, nigdy nie czytało... Ja nie czytam tego typu poezji, więc jej nie rozpozxnałem Cahan, proste? A co do smietnika, skoro to trolfik... Choc mam nadzieje, że "autor" jednak si ę ustosunkuje, a jak nie to bede miał czyste sumienie, by go nie bronic dalej... 4 minuty temu Pawlex napisał: Z tego co słyszałem to ślepota nie usprawiedliwia złego użycia słowa bynajmniej. Bynajmniej, to przeczenie na zadane pytanie. Ale nie tylko wtedy można tego uzyć Mowie bynajmniej, bo nie wszyscy o tym wiedzą, że mam zryty wzrok... Np@Gold :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 2 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Bynajmniej, to przeczenie na zadane pytanie. Ale nie tylko wtedy można tego uzyć Mowie bynajmniej, bo nie wszyscy o tym wiedzą, że mam zryty wzrok... Np@Gold :( *Nauczyciel mode on* W takim razie źle zbudowałeś zdanie. To jeszcze gorsze niż złe użycie bynajmniej!!!!!!!11111oneoneoneoenoene Wobec tego twoje zdanie powinno wyglądać tak: "Niestety, trafiłeś na osobę ślepą... Tak, oficjalnie mam poważną wadę wzroku, która kwalifikuje mnie jako ślepego. Sporo osób w fandomie bynajmniej o tym NIE wie... " Widzimy się na poprawce :( *Nauczyciel mode off* 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 35 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Bo już nieraz na osiedlu słyszałem, że twórcy fanfików i artów z fandomu Bronies się wywyższają Accu, dyskutujesz o fanfikach z osiedlowymi Sebami? Czy z babciami: "Bo wie pani, pani Halinko, ja to najbardziej lubię pegazy" (c) Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Właśnie teraz falconek napisał: Accu, dyskutujesz o fanfikach z osiedlowymi Sebami? Czy z babciami: "Bo wie pani, pani Halinko, ja to najbardziej lubię pegazy" (c) Cahan Nie... Z przyjaciółmi... A o tłumaczeniach z kolegą filologiem Masz mnie za nie poważnego? I nie, nie nazwałbym przyjaciół z osiedla Sebami. Mówiąc szczerze, wielu bym uznał za bardziej ogarnietych, niż wielu ludzi o których słyszałem/spotkałem, w fandomie. To nie jest tak, że na każdym osiedlu tylko piją pod blokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Właśnie teraz Accurate Accu Memory napisał: za nie poważnego Ale "nie" z przymiotnikami piszemy razem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Właśnie teraz Cahan napisał: Ale "nie" z przymiotnikami piszemy razem. czyli słownik w foksie jest zrąbany :( Tak to jest zasugerować się maszyną... Przyjąłem, pani Grammar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 7 minut temu Accurate Accu Memory napisał: To nie jest tak, że na każdym osiedlu tylko piją pod blokiem. Prawda. Jeszcze palą, plują, mażą po ścianach i pytają się czy chcesz wpie**ol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 3 minuty temu Pawlex napisał: Prawda. Jeszcze palą, plują, mażą po ścianach i pytają się czy chcesz wpie**ol. A Bronies tacy wszyscy święci? Bo naoglądali cię kucy? Ech... A co do twego cytatu. Może jeszcze robią to? Spoiler Oto idealny przykład szkolnych SEBÓW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Właśnie teraz Accurate Accu Memory napisał: A Bronies tacy wszyscy święci? Bo naoglądali cię kucy? Ech... Od kiedy oglądam MLP nie piję, nie palę, nie ćpam i nie uczestniczę w dzikich orgiach. Tylko na święta złożę Bogom krwawą ofiarę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 2 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: A Bronies tacy wszyscy święci? Bo naoglądali cię kucy? Ech... Nie zrozumiałeś mnie. To właśnie Bronies są tymi wszystkimi patologicznymi sebami i karynami. Myślałeś że ta bajka uczy przyjaźni, tolerancji i miłości? Pfff lol. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 (edytowany) 10 minut temu Cahan napisał: Od kiedy oglądam MLP nie piję, nie palę, nie ćpam i nie uczestniczę w dzikich orgiach. Tylko na święta złożę Bogom krwawą ofiarę. Powiedz to tym, co chlali i jarali na Bytomskim MLKIII :( Było o tym sporo... A mi właśnie o to chodziło. Bronies wcale nie sa święci, bo naoglądali się kucy :( Według niektórych ludzi, których znam w mieście, to jest wręcz smutne i żałosne... By bajka musiała uczyć dorosłych, dobrych nawyków... Owszem, prawda, ale ja sądzę, że i dorosli się czegoś uczą, a jeśli dopiero w dorosłości i to tak podstawowego... O czym mówisz, to to rzeczywiście lekko żałosne. 7 minut temu Pawlex napisał: Nie zrozumiałeś mnie. To właśnie Bronies są tymi wszystkimi patologicznymi sebami i karynami. Myślałeś że ta bajka uczy przyjaźni, tolerancji i miłości? Pfff lol. Bo teoretycznie powinna Edytowano Sierpień 19, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Po tym co widziałem w fandomie, tu i na derpibooru to ten serial zamienia ludzi w chorych pojebów. A może on ich tylko przyciąga... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 6 minut temu Zodiak napisał: Po tym co widziałem w fandomie, tu i na derpibooru to ten serial zamienia ludzi w chorych pojebów. A może on ich tylko przyciąga... Nie serial, lecz ich wyobraźnia :( Nasza wolność tworzenie rzeczy, o których twórcom serialu się w czaszce nie mieściło Plain Ponys? Tak, niektórzy mają zrytą czachę, ale fajny taki Kuco-Samolocik, słodziachny Tylko chrupać, a może i nam skrzydła i silniki odrzutowe z tyłka wyrosną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Koniec tej "dyskusji". Każdy kolejny post nie nawiązujący bezpośrednio do oceny tego co zostało opublikowane (bo fanfikiem tego nie nazwę), zostanie usunięty a autor ukarany warnem. Chcecie dyskutować to zapraszam do Stowarzyszenia. Jednak widzę, że powoli zaczynają się nieco zbyt mocne osobiste docinki. Jeżeli to też przeniesiecie wraz z dyskusją to warny się posypią. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Minęło ponad 24 godziny. Brak poprawy, ba, brak jakiegokolwiek kontaku ze strony "autora". Temat zamykam, po północy zostanie przeniesiony do archiwum ku przestrodze. A autor oprócz miesięcznego bana dostaje całkowity zakaz publikacji czegokolwiek w dziale opowiadań. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts