Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Przeglądałem odpowiedzi w zabawie... fajnie, że się komuś podoba. Ale teraz trzeba poszukać nowej zagadki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Jadłem serek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Wypuszczałam Krakena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Zjadłem batonika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 to: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Ściągam sobie dema gier na Steam: Shadow of the Tomb Raider, Project Cars 2 i inne. Testowania nadszedł czas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 oglądałem odcinek MotoBiedy dotyczący Wołgi GAZ 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Wyzerowałam wszystkie nalewki, które mama kazała wylać (bo zostało troche na dnie) i umyć karafki. Nie można ich zmarnować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Uzupełniałem sobie galerie i ustawiłem playlistę na youtube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 22, 2018 Share Napisano Grudzień 22, 2018 Pisałem... SPORO pisałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 22, 2018 Share Napisano Grudzień 22, 2018 Horizon... i wszystko jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 22, 2018 Share Napisano Grudzień 22, 2018 Film klasy... no dobra tutaj nie ma żadnej klasy, ale przez to był zabawny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 28, 2018 Share Napisano Grudzień 28, 2018 Grałem w DIRT 4 - wyśmienita gra rajdowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 28, 2018 Share Napisano Grudzień 28, 2018 Przeglądałem listę ulubionych na youtube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Zastanawiałem się czy będzie kto miał spamować ze mną wieczorem czy nie... Spoiler @Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Martwiłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 Piłem Pepsi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 Mixowałem muzykę w programie Virtual DJ Pro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 Myślałem i ślęczałem nad kartką papieru , jednocześnie pisząc na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi... Spoiler Czekałem sobie aż w końcu się @Starlight Sparkle pojawi... Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 projektowałem płytę główną (jeszcze nie skończyłem ale na dziś mam dość ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Kończyłem pisać pierwszą część mojej odpowiedzi. Jutro druga i zamieszczam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Czytałem piekielnie długą wiadomość prywatną, po czym odpisałem na nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Galeria, spam, galeria i cola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Uczestniczyłem we wszystkich forumowych zabawach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się