Skoniu Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 2 godziny temu Mates napisał: Nie, no jak tam rangi są podobne, jak w lolu, to graty Z tego co wiem, to jest tam po kolei: Brąz, Srebro, Złoto, Platyna, Diament, Master, Grandmaster, z tym, że do diamentu jest to podzielone na 3 dywizje, a nie 5 jak w LoL Ale żeby nie było, że offtop: Mój kanał na YT wciąż ma 220 subów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: Mój kanał na YT wciąż ma 220 subów A mój 582 heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Jestem w pierwszej 5 najlepszych twórców miesiąca ziomy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 38 minuty temu SpeedwaYZiemovit napisał: Jestem w pierwszej 5 najlepszych twórców miesiąca ziomy bo ci sie chce pisać na tym forum młody xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 2 minuty temu Mates napisał: bo ci sie chce pisać na tym forum młody xD Przecie to szef Elity , musi być szacun na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 5 minut temu Mates napisał: bo ci sie chce pisać na tym forum młody xD Bo on ma czas żeby pisać na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 17 minut temu Maffle Fluff napisał: Bo on ma czas żeby pisać na tym forum A co ma lepszego do roboty w gimbazie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: A co ma lepszego do roboty w gimbazie? *kaszlu* podstawówce *kaszlu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 30 minuty temu Chip napisał: może w końcu ja się czymś pochwalę... po stworzeniu i obaleniu wielu koncepcji, całej masie prób, testów i kolejnych udoskonaleń mogę uznać, że projekt (w zasadzie prototyp) mojego stabilizatora liniowego został ukończony. Nie oznacza to zakończenia prac nad nim... (sterowanie, dodatkowe zabezpieczenia i jeszcze trochę innych cudów). Teraz coś dla ludzi nieco ogarniętych w elektronice: - zakres nastaw napięć 0-30V (ale może być nawet do 60V tylko po co); - zakres regulacji max prądu wyjściowego 0mA - 3A (aczkolwiek układ jest w stanie wykryć i zareagować na różnicę pomiędzy wartością zadaną, a wyjściową prądu o wartości ok 160uA, a granica górna prądu wyjściowego przy tym rozwiązaniu stopnia mocy do 6A); - max moc strat na stopniu mocy ok 180W; - przybliżona wartość impedancji wyjściowej (zmierzona w różnych warunkach i uśredniona) to ok 65mR; Jak znajdę więcej czasu to pomierzę (który to już raz z kolei) resztę parametrów. Ukryj zawartość obrazek trochę większy: http://i.imgur.com/sOnOaq5.jpg Do czego jest ten wytwór szatana 0.o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 @Dabrowski Nawet nie zaczęliśmy korepetycji, a już są efekty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Ale kiedy to 6 kl. jest ale i tak gratki gratki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 13 minuty temu Cassidy napisał: Ale kiedy to 6 kl. jest Nawet nie próbuj odebrać mi satysfakcji, dawno tak się nie cieszyłem z ocen To jeszcze dowalę jedno. Moja mama dziś odebrała Medal Komisji Edukacji Narodowej. Czuję się dumny i chwalę się tym tutaj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 (edytowany) godzinę temu SpeedwaYZiemovit napisał: @Dabrowski Nawet nie zaczęliśmy korepetycji, a już są efekty LOL ty masz takie oceny w gimbazie albo czymś... Ja mam w liceum i to dobrym elo A i PS, to HiS to taka słaba historia, to tak jak Biologia a Przyra w podstawówce. niewiele wspólnego Edytowano Październik 13, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: LOL ty masz takie oceny w gimbazie albo czymś... Ja mam w liceum i to dobrym Jak będę w liceum i będę miał takie oceny jak teraz to możemy pogadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 (edytowany) 1 minutę temu SpeedwaYZiemovit napisał: Jak będę w liceum i będę miał takie oceny jak teraz to możemy pogadać No way. Jak masz średnią w liceum powyzej 4.0 to patrzą na ciebie jakbyś był kujonem albo Mat-Fizem Moje 3.3 to głównie wina mojego wrodzonego lenistwa W gimbazie dla porównania było 4.5 Edytowano Październik 13, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: No way. Jak masz średnią w liceum powyzej 4.0 to patrzą na ciebie jakbyś był kujonem albo Mat-Fizem Wiem, wiem dla beki troszku pisałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 A ja się pochwale że miałem w gimbazie oceny 666 z religi lel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 6 minut temu Dabrowski napisał: LOL ty masz takie oceny w gimbazie albo czymś... *Ekhem * podstawówce *Ekhem * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: *Ekhem * podstawówce *Ekhem * Jeden Ch** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 23 minuty temu Dabrowski napisał: A ja się pochwale że miałem w gimbazie oceny 666 z religi lel "Jeżeli twoje dziecko lubi szóstki z umiłowanie to wiedz że coś się dzieje" by Natanek (LOL napisałem Natanek a autokorekta mi zmieniła na Baranek xDDDDD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 @UziSlasherBass Żeby jeszcze nie na "Baranek Boży". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 7 minut temu Lucas napisał: @UziSlasherBass Żeby jeszcze nie na "Baranek Boży". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Po raz kolejny, bez namysłu wydałam 40 dolarów A miałam oszczędzać ;_____; Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Gdy znajdujesz wymarzony kosmetyk wart 70 zł za cenę 40 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 Odkryłem easter egg'a w grze Mirror's Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się