Cipher 618 Napisano Październik 28, 2019 Share Napisano Październik 28, 2019 Oto pierwsza w moim życiu gra, w którą chcę grać, ale dosłownie nie mam sił Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 14, 2019 Share Napisano Listopad 14, 2019 (edytowany) Szef kupił nową drukarkę do etykiet. Wydruki robione są białym kolorem na plastikowych "plakietkach", które wyglądem i grubością przypominają karty kredytowe. Postanowiłem ją przetestować, a że ostatnio namiętnie zagrywam się w Borderlands 3, to zrobiłem coś takiego: Kto znajdzie wszystkie trzy (w sumie cztery) "easter eggi"? Spoiler Spoiler Edytowano Listopad 14, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Bluza z przezajebistym wzorem, którą planowałem kupić już od dawna Spoiler Ostatnio wzięła mnie ochota na nietypowe płatki śniadaniowe, więc sprawiłem sobie o to takie tematyczne względem forum Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Podkładka pod mysz robiona na zamówienie (allegro, koszt - 30zł) Spoiler Święta tuż tuż... Trzeba załatwić jakąś choinkę Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 5, 2019 Share Napisano Grudzień 5, 2019 Kupiłem prezenty pod choinkę: kapcie w postaci tęczowych alpak dla bratanicy i ręcznik z wyhaftowanym imieniem dla brata Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Sam bym chodził w tych kapciach takie są urocze! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 5, 2019 Share Napisano Grudzień 5, 2019 Chcę być Twoją bratanicą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 Potrzebowałem nowej myszki. Pomyślałem sobie: "a co mi tam... Wezmę podświetlaną" Spoiler Piątek 13 był dla mnie wyjątkowo szczęśliwy W lokalnym NeoNecie znalazłem na przecenie "Edycję Limitowaną LiSka Przed Burzą"... Znaczy się "Life is Strange: Before the Storm". Mam już grę w wersji cyfrowej, ale nie mogłem przejść obojętnie wobec tego wydania. Cena? 50zł Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 21, 2019 Share Napisano Grudzień 21, 2019 Ostatnio postanowiłem wydać górę pieniędzy na bezsensowne i stulejarskie gadżety, które jakimś sposobem sprawiają, że czuję się lepiej. Prezent od brata: Spoiler I chyba najładniejsza figurka, jaką w życiu widziałem: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 9, 2020 Share Napisano Styczeń 9, 2020 Spoiler Wczoraj doszły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2020 Share Napisano Styczeń 11, 2020 Mojej bratanicy spodobały się alpakowe kapcie, które dostała na gwiazdkę, więc postanowiłem pójść za ciosem i nabyć alpakę pluszaka Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Jest mięciutka w dotyku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 11, 2020 Share Napisano Styczeń 11, 2020 Kupione dzisiaj po wyjściu z kina z nowej "Klątwy" Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 14, 2020 Share Napisano Styczeń 14, 2020 Hakuna Ma Pika! Dwa filmy, których zakup odwlekałem... Cholera nie wiem po co. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2020 Share Napisano Styczeń 14, 2020 Tego Pokemona też chciałem kupić, ale chyba poczekam aż stanieje jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 14, 2020 Share Napisano Styczeń 14, 2020 36 minut temu, BiP napisał: Tego Pokemona też chciałem kupić, ale chyba poczekam aż stanieje jeszcze. Całkiem możliwe, że pewnego dnia trafi do Biedronki. Ja tam wolę mieć na blu-ray Lepsza jakość, ciekawsze dodatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2020 Share Napisano Styczeń 14, 2020 2 minuty temu, Triste Cordis napisał: Całkiem możliwe, że pewnego dnia trafi do Biedronki. Ja tam wolę mieć na blu-ray Lepsza jakość, ciekawsze dodatki. Do tej "lepszego jakości", to musi być mega dobry telewizor, aby ją zobaczyć. U mnie różnicy wielkiej nie ma, a mam płacić niekiedy trzy razy więcej za film, który obejrzę z raz lub dwa, to dla mnie ciut przesada i wywalanie kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 23, 2020 Share Napisano Styczeń 23, 2020 Cóż... Na stare lata wkręciłem się w Pokemony Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2020 Share Napisano Luty 10, 2020 (edytowany) Zamówione: Spoiler Teraz tylko czekać aż przywiozą 50 kg pudło i wreszcie stanę się nim: Spoiler Edytowano Luty 10, 2020 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 12, 2020 Share Napisano Luty 12, 2020 Jakimś cudem udało mi się wygrać giveawaya na subbreddicie gry anno z okazji 20000 subskrybentów. Do wygrania było 13 kluczy do gry czy tam jakiś dodatków, głównie do najnowszej części: Anno 1800, oraz jeden klucz do wersji delux. Szczęście chciało, że udało mi się wygrać akurat tą jedną wersje delux, którą sponsorowała osobna osoba. Wersja ta, poza samą grą, zawiera DLC, soundtrack, artbook i jakieś tam inne rzeczy i jest najdroższa ze wszystkich nagród, bo prawie 300 zł to kosztuje, jakby się chciało kupić. Samą grę i tak planowałem kupić, ale tak dzikim fartem to aż szkoda się nie pochwalić xd Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 18, 2020 Share Napisano Luty 18, 2020 nareszcie przyszło: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 18, 2020 Share Napisano Luty 18, 2020 3 godziny temu, Chip napisał: nareszcie przyszło: Ukryj treść Co to? Jakaś prasa hydrauliczna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 18, 2020 Share Napisano Luty 18, 2020 (edytowany) 33 minuty temu, PervKapitan napisał: Co to? Jakaś prasa hydrauliczna? to wiertarko-frezarka, jak dla mnie do produkcji pojedynczych sztuk czy małoseryjnej jak znalazł (będę ją wykorzystywał do obróbki obudów, drobnych elementów konstrukcyjnych itp) poniżej masz filmik do czego takie urządzenie może słuzyć: Spoiler ...jak ja kocham dźwięk silników krokowych Edytowano Luty 18, 2020 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 Brawo... w jaki model celujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 26, 2020 Share Napisano Luty 26, 2020 U mnie zmiana dokonała się na niezbyt popularny telefon SHARP Aquos C10. Powiem, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i nie zasłużył na takie opinie, jakie można poczytać na necie. Bardzo fajny, zgrabny i dobry telefon... jak dla mnie i moje potrzeby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 27, 2020 Share Napisano Luty 27, 2020 To i ja się pochwalę, już na wypłatę kupuję sobie nowy telefon ROG Phone 2 w wersji ponad 500 GB pamięci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 27, 2020 Share Napisano Luty 27, 2020 Ciekawy... Na pewno bardzo atrakcyjny wizualnie i od Asusa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się