Hoshidesu Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Poszukuję pre readera do mojego prologu pierwszego w życiu fica. Najlepiej żeby była to osoba obiektywna ale pewnie wszyscy tacy są Zgłoszenia na pw Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Hoshidesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Szukam kogoś kto mógłby przeczytać, ocenić mojego fanfika i poprawić występujące w nim błędy. Napisałem jeden w swoich klimatach i chciałbym wiedzieć, czy opłaca się coś takiego udostępniać. Z góry dziękuję. (Nie wiem jak to jeszcze otagować, ale treść nadaje się na MLN) Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Morviles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 treść nadaje się na MLNMLN powiadasz?Podeślij, rzucę okiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Szukam korektora by poprawił mojego nowego i małego FF. Proszę o odzew, chyba, że chce ktoś tego FF prosto z moich rąk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts