Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Dobrze że oznaczone bo bym nie zauważył serio ja mam -13 w lewym oku dzięki stary ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 (edytowany) 3 minuty temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Dobrze że oznaczone bo bym nie zauważył serio ja mam -13 w lewym oku dzięki stary ^^ Poprawiłem: Edytowano Styczeń 5, 2017 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 To tylko taki bait. Prawdziwy agent wjechał rowerem na balkon i nieudolnie próbował go ukryć. Ty jesteś agentem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 11 minut temu MasterOfRainbows napisał: Poprawiłem: No pięknie teraz miksie ten krajobraz na zrenicach wypalił i z oczu taki rzutnik na ścianę mi się zrobił jak w szkołach mają 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Uważaj na tego rudego, raz rzuciłem na parapet ryż, zajadały sobie w kilkanaście, przyleciał rudy i zaczął jednego dziobać, tamten uciekł, rudy za nim, tamten wrócił, rudy wrócił go dziobać, i tak dalej xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 29.10.2016 at 23:48 Maniek napisał: Witam, jak już wszyscy wiecie, a może nie wszyscy, na forum pojawiła się opcja wyboru nowej płci, mianowicie chodzi tu o gołębia. Nie wiadomo czyj to pomysł, pomysłodawca pozostaje incognito. Od teraz nie musicie się ukrywać i śmiało możecie, tak jak ja, zadeklarować się jako pełnoprawne gołębia do czego serdecznie zapraszam Wiem że post i news trochę stary, ale już śpieszę z wyjaśnieniem. Otóż poprosiłam mojego chłopca (@Siper), aby dodał "gołębia" jako płeć, ponieważ czułam się dyskryminowana. 5.01.2017 at 14:56 Mates napisał: Gołąb jest tylko jeden. I ma fajne nogi xDD Dzięki ziom Dla ciekawskich: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Leci do fap folderu, ale w sumie nie pisz posta pod postem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Leci do fap folderu, ale w sumie nie pisz posta pod postem Właśnie Sipuś mi poprawił xD Jeśli chodzi o zapełnianie fapfolderu polecam grupkę Bronies Zakolanówki :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 6 godzin temu Hevra napisał: Wiem że post i news trochę stary, ale już śpieszę z wyjaśnieniem. Otóż poprosiłam mojego chłopca (@Siper), aby dodał "gołębia" jako płeć, ponieważ czułam się dyskryminowana. Coś tak ostatnimi czasy czułem @Maniek Wczoraj na toruńskim rynku wrzeszczące baby wypłoszyły gołompie. Tutaj zwykle jest tyle gołębi ile ludzi, ale tym razem nie Oburzające, protestowałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Stop dyskryminacji gołębi i wrzeszczącym babom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 5.01.2017 at 21:49 Miszcz Tencz napisał: Powiedzcie mi: kto z was nasłał na mnie swoich agentów?: Co zrobiłeś z tymi gołębiamiii GAADAAAAAAAAAAAAAAJ! Tak, to prezent dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Ten rudy wygląda podejrzanie, lepiej upuścić zasłony i zabrać rower z balkonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 7 godzin temu Ziemowit napisał: Co zrobiłeś z tymi gołębiamiii GAADAAAAAAAAAAAAAAJ! Ukryj zawartość Tak, to prezent dla ciebie @Miszcz Tencz Odpowiadaj! @Maniek To są zwykłe żule, za wykonanie misji płacę im jedynie trzema kromkami... oniewygadałemsię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 No widać, że to zwyklaki bo nie mają naszyjników chlebowych, takich dla szlachty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: No widać, że to zwyklaki bo nie mają naszyjników chlebowych, takich dla szlachty. Chciały robotę jedną to dostały. W sumie ich wygląd budzi trochę respekt, więc postanowiłem, niech do tego Wrocławia, na ten balkon przylecą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 I wtedy ja mu mówię "Ty leć do tego Wrocławia, nasraj Masterowi na parapet". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: I wtedy ja mu mówię "Ty leć do tego Wrocławia, nasraj Masterowi na parapet". Otóż to. Jak wróciły, powiedziały, że nasrały, postraszyły. No nagrodziłem, bo lekcja wykonana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 U mnie na tarasie co jakieś 2 dni budują gniazdo pod kanapą i trzeba wypieprzać do ogródka. Już wyleciało jakieś 40-50 gniazd od zeszłego roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: U mnie na tarasie co jakieś 2 dni budują gniazdo pod kanapą i trzeba wypieprzać do ogródka. Już wyleciało jakieś 40-50 gniazd od zeszłego roku. Współczuje naprawdę. Myślisz sobie wszystko gra, wszystko ładnie, a tu pod twoim dachem gołębie robią niewiadomoco. To musi być naprawdę niekomfortowe przeżycie. A kanapę bym sprzedał na Allegro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się