Matyas Corra Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ogon to przecież też włosy dla kucyka ~ Arjen kucyki dzieli się na grzywę i ogon, włosy nie za bardzo pasują Pasują pasują. Chyba, że twierdzisz, że ogon kucyka jest z czegoś innego niż włosy ~ Arjen PS. Wciąż czekam na "dobrą" odpowiedź Link do komentarza
Nightmare Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nic, bo te pająki były ożywione, wiec się nie liczą. Link do komentarza
Fragin Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 1 próba rzutu - pudło 2 próba rzutu - 1 pkt 3 próba rzutu - 1 pkt Może tak? Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Nic, bo te pająki były ożywione, wiec się nie liczą. No ba, przecież nie na tym zabawa polegała, żeby robić to co Luna Wiem, to trochę dziwne było. Dzięki, to tyle na dziś, zapraszam ponownie! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Co krzyknęła Luna by przywołać poddanych do porządku w czasie obchodów Nightmare Night każąc im zamilknąć? [ENG] Link do komentarza
Fragin Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Oh, Luna krzykneła według mnie wiele razy, aby uporządkować mieszkańców Ponyville, spróbujmy z tym: "As your princess we command you!" Edytowałem pytanie (źle ujęte) więc pozwalam na edycję postu ~ Arjen. Cholera jasna, takim razie co to było... Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Be still oficjalnym głosem Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Najpierw powiedziała: "As your princess we command you!" Zaś potem za pomocą królewskiego głosu z Caterlotu: "Be still" tak głośno że było niezłe echo Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Oh, Luna krzykneła według mnie wiele razy, aby uporządkować mieszkańców Ponyville, spróbujmy z tym: "As your princess we command you!" Edytowałem pytanie (źle ujęte) więc pozwalam na edycję postu ~ Arjen. Cholera jasna, takim razie co to było... Tak jest Fragin Charakterystyczny styl, słynna szeroka "obwódka" wokół grzywy. Kto jest autorem tego dzieła? Link do komentarza
Fragin Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Linka do pracy od razu wrzuce: http://johnjoseco.deviantart.com/gallery/?q=luna#/d4dwbst JohnJoseco :> Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Linka do pracy od razu wrzuce: http://johnjoseco.deviantart.com/gallery/?q=luna#/d4dwbst JohnJoseco :> Tak jest. I tą oto dobra odpowiedzią kończymy quiz na dziś. Zapraszam następnym razem! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 Czym Luna wyłowiła pewnego nieogarniętego kucyka ze zbiornika z jabłkami w S2E4? Link do komentarza
Ralich Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Zębami z tego co pamiętam Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 Zębami z tego co pamiętam Tak jest. Jak się nazywają "fandomowe" siły powietrze Księżniczki Luny? Podpowiem, że to połączenie dwóch znanych skrótów. Link do komentarza
Ralich Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Jedyne co mi przychodzi na myśl to New Lunar Republic Air Force (NRL-AF) Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 NLR-AF Tak jest! Niestety Ralichowi pomyliły się literki... NLR i RAF, scalone dały NLRAF To tyle na dziś, dzięki i zapraszam następnym razem! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Czym Luna strzelała do tarcz na zabawie z okazji Nightmare Night? Link do komentarza
Ralich Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Pająkami i dyniami Link do komentarza
Ares Prime Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Dyniami strzelała w tarcze. Bo pająkami to rzucała w pajęczyny, a nie w tarcze. Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Dyniami strzelała w tarcze. Bo pająkami to rzucała w pajęczyny, a nie w tarcze. Tak jest... pająkami rzucała w sieć. Jak fandom określa postać Luny lubującą się w grach komputerowych/na konsolę? Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Gamer Luna Oczywiście! Zapraszam następnym razem, dzięki! Prawdopodobnie: 15.11.12 Link do komentarza
Recommended Posts