Arjen Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 W ilu odcinkach (łącznie) serialu My Little Pony: Friendship is Magic wystąpiła Luna? Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 W 6 odcinkach: W odcinku 2, odcinku z Nightmare Night, W dwóch odcinkach Royal Wedding i w 2 odcinkach Crystal Empire Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ja, popieram odpowiedzi kolegi Wieja007, ale w sumie Luna występuje też w 1 odcinku 1 sezonu ( moment wprowadzenia i początek legendy, o której właśnie czytała TS ), czyli łącznie 7 odcinków . Obrazku z książki nie liczę ~ Arjen Link do komentarza
MacTavish Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Chyba coś źle, ale policzę na przykładach: 1 sezon - tylko 2 odcinek z NMM(po przemianie,końcówka odcinka) 2 sezon - 4 odcinek, jak głowna postać,royal weeding part 2 i to wszystko tutaj Pojawia się w Royal Wedding Part 1 i 2 ~ Arjen 3 sezon - 1 i 2 odcinek crystal ponies i tyle Łącznie 5 odcinków Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 W 6 odcinkach: W odcinku 2, odcinku z Nightmare Night, W dwóch odcinkach Royal Wedding i w 2 odcinkach Crystal Empire Dokładnie Jakie powiązanie symbolizuje książka, którą Luna wyczarowuje w trzecim sezonie? Link do komentarza
MacTavish Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Mi to wyglądało na czarną magię, bo przecież to jest wyższy poziom magii Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Jeśli mam być szczery to: A teraz poważnie: Sądzę że ta książka mówi o następnym poziomie edukacji Twilight Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 A czy to nie ta sama książka, którą ukrywa Spike, przed TS w bibliotece i to właśnie z tej książki TS dowiaduje się jak "pokonać klony PP" ? Nie I on chyba jej nie ukrywa, to po prostu... zakamarki, tajemnice biblioteki. Ups.. faktycznie, to nie ta książka i dlatego nie byłem pewny Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Według mnie, to mogą być 2 powiązania. 1. zdecydowanie coś z magią, być może księga zaklęć, która zawiera nie do końca dozwolone zaklęcia. 2. może to też być związane z samą twilight, oraz Księżniczkami oraz ich historią. W sumie mam jeszcze 2. 1: Jakaś legenda, przepowiednia, w której twilight ma swój udział. 2.Księga o astrologii lub astronomii, o czym będzie dalej uczyć się twi. Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Podpowiem, że podpowiedź znajduje się w Luna Eclipsed. Link do komentarza
MacTavish Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Wpadłem na pomysł, odpalając tylko same 20 sekund odcinku - czyżby to nie były stare zaklęcia wymyślone przez Star Swirla Brodatego? Przecież powiedziała, że wymyślił ich ponad 200, a nawet Twillight wszystkich nie zna bo to raczej nie możliwe, aby od tak wszystkie były dostępne dla nawet rozwiniętego studenta księżniczki, ale być może się mylę. Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Wpadłem na pomysł, odpalając tylko same 20 sekund odcinku - czyżby to nie były stare zaklęcia wymyślone przez Star Swirla Brodatego? Przecież powiedziała, że wymyślił ich ponad 200, a nawet Twillight wszystkich nie zna bo to raczej nie możliwe, aby od tak wszystkie były dostępne dla nawet rozwiniętego studenta księżniczki, ale być może się mylę. Star - Gwiazda Swirl - Wir, Wirować Teraz spójrzmy na okładkę tej książki... Tak! O to mi chodziło! Nie jest to co prawda potwierdzone info, ale jest to w sumie najpopularniejsze teoria co do tego dzieła - iż książka jest powiązana ze Star Swirlem Brodatym. Punkt dla MacTavisha Rozpoznawalna, smukła i zgrabna sylwetka. Kto tak rysuje Księżniczkę Lunę? Link do komentarza
Fragin Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Użytkowniczka dA znana pod nickiem: egophiliac Derp. Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Użytkowniczka dA znana pod nickiem: egophiliac Derp. Dobra odpowiedź Przed jakim kucykiem Luna uderzyła w ziemię tak mocno, że ta aż popękała? Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Uderzyła przed kucykiem o imieniu Lemon Hearts Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Uderzyła przed kucykiem o imieniu Lemon Hearts Taaak, niezła z niej słodziara. To tyle na dziś, dzięki i zapraszam ponownie! Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Kto użyczył głosu oryginalnej, angielskojęzycznej Lunie? Link do komentarza
Nessie Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Tabitha St. Germain Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Tabitha St. Germain Tak jest, to jej fantastyczny akcent sprawił, że Luna jest jaka jest Co w tej scenie powiedziała Luna? A) Is that not clear? B) Charmed C) Lick my hoof D) Be that way Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Odpowiedz B Dobra odpowiedź, lubię ten moment Tyle na dziś, dzięki i zapraszam ponownie! Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 No to jutro trzeba spróbować swojego szczęścia,dobranoc ^^ Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Co oznacza jedno z popularnych haseł "Luna Nobis Custodit" ? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Księżyc trzyma nas? Link do komentarza
Recommended Posts