Gość Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 The real princess of the night? O to chodzi? Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 The real princess of the night? O to chodzi? Tak jest, prawdziwa Księżniczka Nocy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=E0icgnM3lxg Jak Luna nazwała Pinkie Pie, gdy spotkały się w trójkę z Twilight? Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Prowodyr przerażonych dzieci. Link do komentarza
PhosiQ Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 The ringleader of the frightened children. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 Prowodyr przerażonych dzieci. The ringleader of the frightened children. Taaak, dat specific vocabulary To specyficzne słownictwo (..."Hast thou come to make peace?"... / ..."Przyszedłaś zawrzeć pokój?"...) To wszystko na dziś, dzięki, i zapraszam ponownie do Regnum Lunae Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Kolejna porcja Lunarnego quizu. Gdzie Twilight znalazła samotną Lunę, po nieudanym przywitaniu na rynku w Ponyville? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Przed posągiem leżała smutna. Normalnie mi było w 15% żal tego co tam się zdarzyło. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Pod posągiem NMM Tak jest, posąg NMM stojący bodajże przy skraju lasu. Na co Luna zwróciła uwagę w kostiumie Twilight, przedstawiającego "ojca zaklęcia garnkokształtnego"? Link do komentarza
Trum Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Dzwonki i ogólne wykonanie ? Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Księrzkiczka odpowiedziała : Starswirl Brodaty. Przebranie godne podziwu. Nawet dzwonki się zgadzają.. Link do komentarza
Applejack12 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 @Up masz racje Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Dzwonki i ogólne wykonanie ? Tak jest! Niby Ares miał dokładniejszą odpowiedź, ale napisał Księżniczka przez rz, a tego Luna nie wybacza To koniec na dziś, dzięki i zapraszam ponownie. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 [align=center][align=center]Jakie pytanie Księżniczka Luna wykrzyczała Twilight prosto w twarz na tym obrazku?[/align][/align] Link do komentarza
PhosiQ Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Change our approach? Zmienić nasze podejście? Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Change our approach? Zmienić nasze podejście? Owszem. Teraz trochę wysiłku. Podaj 7 różnic między gwardzistami Celestii a Luny. Link do komentarza
Trum Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Nietoperze skrzydła, inny kolor umaszczenia, inna zbroja dalej nie wiem mogę jeszcze dodać że są bardzo stylowi i są mhroczni Link do komentarza
MacTavish Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jeżeli chodzi o wygląd to tak: Różnica między źrenicami Takie dziwne uszy(nie wiem jak je nazwać) Takie skrzydła ze zbroi I koniec XD Nie mogę na więcej wpaść Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Skrzydła umaszczenie zbroja oczy uszy ogony kopyta Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Skrzydła umaszczenie zbroja oczy uszy ogony kopyta Niestety zauważyłem edycję postu, więc czekam dalej Link do komentarza
Fragin Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Skrzydła umaszczenie zbroja oczy uszy ogony kopyta Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Skrzydła umaszczenie zbroja oczy uszy ogony kopyta I tym oto sprytnym ruchem Fragin zgarnia całą pulę To wszystko na dziś, ja idę na mecz, dzięki za zabawę i zapraszam ponownie! Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Kto i kiedy nazwał Lunę swoją ulubiona księżniczką? ("My favourite princess")? Link do komentarza
Trum Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Pipsquiek (czy jak to tam, chodzi o tego kucyka co według mnie przypomina kolorem krowę) kiedy zgodziła się odnowić Noc Koszmarów Link do komentarza
Ares Prime Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Peepsqueak, potocznie zwany Pip. Pisownia proszę państwa... Uczynił to gdy powiedział że Noc Koszmarów to świetna zabawa, mimo iż straszna. I pomimo że żostał nieco odrzucony Głosem Luny, to był jej bardzo wdzięczny. A tak poza tym to umaszczeniem przypomina konia rasy pinto, a nie krowę... Link do komentarza
Recommended Posts