Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 kosmos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 planety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 galaktyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Gwiezdne Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Warhammer 40k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Earth2150 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Earth 2160! (Widzę, że ktoś grał! Która nacja? Ja jestem ED.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 21 minuty temu Świeży rekrut napisał: Earth 2160! (Widzę, że ktoś grał! Która nacja? Ja jestem ED.) Jestem fanem ED, ale najbardziej odpowiada mi Earth 2140 (mam nawet wersję działającą na dosboxie, w której SI funkcjonuje prawidłowo, nie jak w wersji steamowskiej) Tymczasem: Tiger Assault Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (@labarou85 miałem tylko 2160, a to, co grałem w 50 i 40, to były demówki... niestety. Ale znam większość historii. Najlepsza gra strategiczna czasu rzecz, w jaką grałem i nic tego zdania nie zmieni. Mimo wszystko to jest ta nacja, która zwycięży wszystkich. ED Forever! [hasło przy międzyplanetarnych misjach] Też tak mam, że w każdym uniwersum muszę stać po stronie despotów.) Asasyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Templariusze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Spiski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Teorie spiskowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 UFO - tak, ono istnieje. (Śmiech z taśmy i oczekująca na mnie fala powodziowa w formie krytyki wszystkich.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Istnieje bo niemożliwym jest, żebyśmy byli sami w tak ogromnym kosmosie. Skojarzenie: Roswell 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 kręgi w zbożu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Wiadomość z kosmosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) galaktyka Solana (wybaczcie ale ostatnio zamknęłam się w świecie Ratcheta i ani myślę stąd wychodzić, bo mi tu dobrze) Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Czarna materia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nibbler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Ktoś, kogo nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Dużo możliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nowe ścieżki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 "Każdy z nas, swoje ścieżki ma" - Perfect - Raz po Raz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 dobra muzyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 kraftwerk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się