Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Niemcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) (Co do Earth 2160 to wszyscy wiemy że najlepsze było UCS , mechy rozkurwiały wszystko i były moją ulubioną frakcją.Fajne uczucie gdy ED i LC padali jak muchy a twoi ludzie sterowali sobie mechami ze statku Fenix, łezka w oku za klasykami) (To logiczne że jakaś inna cywilizacja istnieje bo to pewnie , jednaknie do końca taka jaką my znamy ,może obcy oddychają siarą albo czymś podobnym a może wgl) (tylko nie wyjeżdżajcie z TCB) A skojarzenie: Obozy Edytowano Maj 8, 2016 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 HAARP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) MUSE bo ( Oba koncerty zostały sfilmowane z zamiarem wydania koncertowego DVD, które ostatecznie trafiło na rynek 17 marca 2008 roku pod nazwą H.A.A.R.P) Edytowano Maj 8, 2016 przez Perszing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 zaczyna się tu robić off top znowu. skojarzenie: telefon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Komórka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Kombajn do wszystkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 żniwa systemowe (reset, format jak kto woli) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Usunięcie wszystkich danych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (Może i UCS rozwalały wszystko, ale wystarczyła odpowiednia kombinacja pancerza i działa, a żaden z nich nie miał szans z Rasputinem, Kirovem albo Moscowem. W LC wystarczyło EMP i siedzą. Mimo wszystko ED mi się spodobało najbardziej. A rasa obcych miała dobrą flotę. Reasumując każdy miał coś dobrego, ale to ED miało największy potencjał. Moim skromnym zdaniem. @Dabrowski Ale tak, łezka na samo wspomnienie tej rozpierduchy w oku się zakręci.) Wracając: Zero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Zero zero siedem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 07 zgłasza się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 licencja na zabijanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 morderstwo na licencji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 licencjonowany wyrywacz kręgosłupów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Ten goście co robił różne rzeczy ze swoich kości w Naruto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Gimnastyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Fikołki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 kwiatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 maki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 alufelgi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 10 godzin temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: zaczyna się tu robić off top znowu. (Hmmm , to chyba jest offtop...) Opony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 4 minuty temu Dabrowski napisał: (Hmmm , to chyba jest offtop...) Tak ale nie do gadania tylko do grania. Niektórzy nie trzymają się tematu (ja tez nie jestem bez winy) samochód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Właśnie teraz Ratchet (RAinbow Dash) napisał: Tak ale nie do gadania tylko do grania. Niektórzy nie trzymają się tematu (ja tez nie jestem bez winy) samochód (W tym momencie właśnie ze mną gadasz w nawiasie :D) Kubica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 2 minuty temu Dabrowski napisał: (W tym momencie właśnie ze mną gadasz w nawiasie :D) Dlatego napisałam że nie jestem bez winy. KONIEC!! Formuła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się