BiP Napisano Październik 11, 2018 Autor Share Napisano Październik 11, 2018 Tak jest. A teraz? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Wydaje mi się, że jest to scena z odcinka... Spoiler Nauka z Twilight - S4 E15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 (edytowany) Cześć CMC jak tam? 1. Co sądzicie o szkole Twilight? 2. Czy podobają się wasze znaczki? 3. Czy czegoś się boicie? Pozdrawiam was i wasze rodziny. Spoiler Witaj w naszym Domku na Drzewie 1. Twilight jest super, sporo nas nauczyła i do tego ma dla każdego czas. 2. Tak, właśnie takie chciałyśmy mieć i w dodatku takie same jak u pozostałych! 3. Przedewszystkim tego, że zostaniemy kiedyś rozdzielone. My również pozdrawiamy. Tylko takie sprostowanko, "Zapytajek" jeszcze nie ma, a w tym temacie zgadujemy jaki to odcinek, post ten przeniosę do tematu z pytaniami do CMC, jak tylko powstaną. Edytowano Październik 12, 2018 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Spoiler "Twilight Time"/"Nauka z Twilight"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 23, 2018 Autor Share Napisano Październik 23, 2018 Zgadza się. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Od razu przyszedł mi na myśl odcinek: Spoiler "School Raze"/Nawet nie znam polskiej nazwy :0 W każdym razie finał sezonu ósmego, część Ii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Spoiler Szkoła w opałach część 2 i sama końcówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2018 Autor Share Napisano Listopad 12, 2018 Tak jest zatem nowe pytanie, tym razem dla urozmaicenia tekstowe... Kiedy i kto był pokryty złotym pyłem? (Nie trzeba podawać tytułu odcinka jak ktoś go nie zna, ale wystarczy opis sceny i odpowiedzi w spoilerach proszę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 (edytowany) Spoiler Sweetiee Belle w odcinku z Babs Seed Edytowano Listopad 12, 2018 przez Youkai20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Spoiler Wydaje mi się, że jest to odcinek "Jgniłe jabłko". Sweety belle obsypała się wtedy złotym pyłem podczas prezentacji Babs ich platformy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Spoiler Sezon 3 i odcinek 4. Scena odbywa się w stodole zaraz przed budową platformy, która jest pułapką na Babs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2018 Autor Share Napisano Listopad 18, 2018 Się zgadza Ok, nowe pytanie... Która klaczka spaliła śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Spoiler Sweetie Belle, ale w odcinku tak starym, że jego nazwa już wyleciała mi z głowy. Wróć, chyba sobie przypominam, że Rarity była wraz ze Sweetie na jakichś zawodach, więc pewnie "Siostrzany Turniej". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Spoiler Sweetie Belle w odcinku "Sisterhooves Social". Jakoś na początku odcinka spaliła śniadanie. S2 E5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak jest. Co uszkodziła swojej siostrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 (edytowany) Spoiler O ile pamiętam kapelusz z pióropuszem taki typu Moulin Rouge (nie pytajcie skąd wiem) Edytowano Grudzień 9, 2018 przez Zandetsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler Troszkę musiałem pomyśleć, ale jednak sobie przypomniałem. Pewnie chodzi o ten cudaczny przedmiot na głowę dla Sapphire Shores (mam nadzieję, że tak pisze się jej imię...), który Rarity określiła jako creme de la creme całej kolekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler Eyup o ten Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler O takie coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 18, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2018 Tak jest, oczywiście uszkodziła też między innymi jej sweter, ale to akurat nie było celowe... Ok nowe pytanie. Kto miał problemy z zębami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Spoiler np. Apple Bloom wybiła sobie zęba (albo i kilka) w odcinku z Zecorą, Pinkie Pie zniszczyła swoje zęby, gdy spróbowała rozgryźć "specjał" Gildy, w odcinku z Rainbow Dash, a jeśli chodzi o Rainbow Dash - nosiła aparat na zęby za młodu (jak wynika z odcinka z jej rodzicami)... o ile można to nazwać problemem, i ta "łyżeczkowa klaczka" z odcinka w butiku Rarity również. ... pewnie można by tak jeszcze wymieniać, ale to już chyba wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 18, 2018 Share Napisano Grudzień 18, 2018 Spoiler Pinkie Pie w S5E8, gdy zjadła ciasteczko Gildy. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 23, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2018 Tak jest. Kiedy Scootaloo wyrzuciła swoją hulajnogę do śmietnika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 23, 2018 Share Napisano Grudzień 23, 2018 Spoiler W odcinki S4E05 "Flight to the Finish" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 25, 2018 Share Napisano Grudzień 25, 2018 Spoiler W odcinku pt. Flight to the Finish", gdyż była rozgoryczona (próbowała latać, ale jej małe skrzydła nie były w stanie utrzymać jej w powietrzu - bardzo przykra scena nawiasem mówiąc). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts