BiP Napisano Grudzień 21, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2017 Tak jest. A ten przedmiot dla kogo? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Grudzień 22, 2017 Share Napisano Grudzień 22, 2017 Ja bym powiedział, że dla Fluttershy i Discorda, którzy sobie regularnie spotykają się na herbatce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 17, 2018 Autor Share Napisano Luty 17, 2018 Zgadza się, a ten przedmiot? Spoiler Podpowiem, że minimum dwa główne kucyki z serialu ją nosiło, o postaci tła nie pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 17, 2018 Share Napisano Luty 17, 2018 Na pewno Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 17, 2018 Share Napisano Luty 17, 2018 Apple Bloom,Apple Jack,Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 14, 2018 Autor Share Napisano Marzec 14, 2018 Tak jest, ale jeszcze brat i mama Twilight. Ok, zaliczam i podaję nową zagadkę zatem. Spoiler Chodzi mi o samą figurkę kucyka, nie o Rarity. Kto w serialu bawił się figurkami kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 14, 2018 Share Napisano Marzec 14, 2018 Wydaje mi się, że Spike. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 21, 2018 Autor Share Napisano Marzec 21, 2018 Zgadza się. A ten przedmiot? Spoiler Jaka klacz nosiła podobną marynarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 22, 2018 Share Napisano Marzec 22, 2018 Wydaje mi sie, ze Panna Harshwhinny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 5, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2018 Zgadza się, a zatem nowy przedmiot. Spoiler Są aż 3 kucyki do wymienienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 5, 2018 Share Napisano Kwiecień 5, 2018 Pinkie Pie, Maud Pie, Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2018 Share Napisano Kwiecień 5, 2018 Pinkie Pie w odcinkach pt ,,Winter Wrap Up” i w ,,The Gift of the Maud Pie’’ Maud pie w odcinku pt,,The Gift of the Maud Pie”Rarity w odcinku pt,,The Gift of the Maud Pie’’Twilight w odcinku pt,,Winter Wrap Up’’A także parę kucyków z tła w odcinku pt,,Winter Wrap Up” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 24, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2018 Zgadza się i nawet bonus za więcej odpowiedzi. A teraz nowa zagadka. Spoiler Kilka odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 Na przykład Discord przez chwilę miał parasol w odcinku Twilight's Kingdom/Królestwo Twilight, Diamond Tiara dała komuś parasol w odcinku Crusaders of the Lost Mark/Poszukiwacze Zaginionych Znaczków, Rarity miała parasol w odcinku Rarity Investigates/Detektyw Rarity... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 (edytowany) Pinkie Pie i Twilight miały parasolki na głowie w 15 odcinku sezonu 1 ale nie wiem czy to się liczy. Rarity miała parasol w odcinku 1 sezonu 2 ale później dała ją Twilight oraz pod koniec tego odcinka Discord miał odwróconą parasolkę oraz Rarity miała także parasolki w odcinku Rarity investigates. Discord w pierwszej części odcinka Twilight’s kingdom ma parasol. W odcinku 16 sezonu jest biały kucyk z tła który ma parasol jako znaczek ale nie wiem czy to się liczy. Oraz Diamond Tiara dała jakiemuś kucykowi parasolkę w odcinku Crusaders Of The Lost Mark Edytowano Kwiecień 24, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 Parasolki również miały Applebloom, Applejack i Pinkie w sezonie 4 i odcinku 9 podczas piosenki "Apples to the Core". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 2, 2018 Autor Share Napisano Maj 2, 2018 Zgadza się. Nowe pytanie, to kto miał taki przedmiot? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Sunny Daze i Peachy Pie w odcinku "Konkurs Talentów" Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 20, 2018 Autor Share Napisano Maj 20, 2018 Tak jest. Ok, nowe pytanie. Spoiler Nie chodzi mi dokładnie o trąbkę, ale o instrument o podobnym wyglądzie, jaki był w serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 20, 2018 Share Napisano Maj 20, 2018 Być może pytasz o skrzydłówkę, na której (ku utrapieniu Rainbow Dash) bardzo chciała zagrać Pinkie Pie w dwuczęściowym odcinku pt. "The Crystal Empire"/"Kryształowe Królestwo"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 21, 2018 Share Napisano Maj 21, 2018 Też mi się wydaje, że chodzi o ten instrument z Kryształowego Królestwa lub Panna Cheerilee w odcinku The Cart Before The Ponies ( Wyścig to nie wszystko ). Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 23, 2018 Share Napisano Maj 23, 2018 Twój screen @Starlight Sparkle coś jeszcze mi przypomniał, zatem gwoli ścisłości dodam, że w takie jak Cheerilee (lub podobne) trąbki "dmuchnął" tłum kucyków, "witając" w ten sposób Ember w odcinku pt. "Triple Threat"/"Podwójna gra". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 29, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2018 Obydwie odpowiedzi się zgadzają. Ok nowe pytanie zatem.. Spoiler Kto tego używał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 Twilight w odcinku (chyba) "Pora na czas" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 Nosił to też Big Macintosh w odcinku "Pinkie Apple Pie" dokładnie podczas piosenki "Apples to the Core" na początku zwrotki babci Smith. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts