BiP Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 W tej zabawie podawać będę screeny z filmów animowanych i seriali, na podstawie których musicie odgadnąć tytuł. Na początek coś prostego. Spoiler Nie tylko Celestia miała swoją mroczną siostrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Wszystkie psy idą do Nieba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 Wszystkie Psy idą do nieba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Listopad 24, 2016 Share Napisano Listopad 24, 2016 o bosze dzieciństwo ;0; właśnie przypomniałam sobie o istnieniu tej bajki x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Autor Share Napisano Listopad 25, 2016 Zgadza się, jedna z moich najbardziej ulubionych bajek z dzieciństwa. Zawsze one były emitowane w różne święta, niestety już od lat nie, a szkoda, bo ilekroć zbliżało się jakieś święto, ja zawsze brałem gazetę i szukałem czy gdzieś to nie poleci... (Były 3 części). Ok, nowa zagadka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 czy tylko mi obrazek się nie wyświetla ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Autor Share Napisano Listopad 25, 2016 Właśnie teraz Nightbringer napisał: czy tylko mi obrazek się nie wyświetla ? U mnie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 a u mnie nie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 25, 2016 Autor Share Napisano Listopad 25, 2016 Ok, jeszcze raz. @Nightbringer i jak? Działa już? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) Działa. To chyba jest coś z tabalugi Edytowano Listopad 25, 2016 przez Nightbringer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Nawet na pewno z Tabalugi, to lis Dandys. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2016 Autor Share Napisano Listopad 26, 2016 Tak jest, (nawet pamiętam ten odcinek). A teraz jaka to bajka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Robin Hood (bo z tego co wiem to była bajka o tym ze był lisem czy łasicą ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 29, 2016 Autor Share Napisano Listopad 29, 2016 Niestety nie. Bajka o jaką ci chodzi, wygląda tak... Spoiler Faktycznie, są tam lisy, jak i wiele innych zwierząt. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Nikt nie zna tej starej bajki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 wydaje mi sie ze to coś z bocianem nie wiem,takie pierwsze skojarzenie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 3, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2016 Hmm, niestety nie. Ok,dam nowe pytanie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 (edytowany) Balto pies się tak nazywał i chyba też bajka Edytowano Grudzień 3, 2016 przez UziSlasherBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2016 Zgadza się, choć na screenie jest suczka, a Balto był pół psem, pół wilkiem. Ok, nowa zagadka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2016 Serio nikt nie kojarzy tego serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Brygada RR. Dopiero teraz zauważyłem posta. Szybki jestem nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2016 Tak jest. A teraz jaka to bajka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 To mi wygląda jak japońska wersja "Księgi Dżungli" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 26, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2016 Tytuł się zgadza, ale Japońskiej wersji chyba nie było, ta wersja akurat jest Francuzka i pochodzi z lat 80. Ok,nowa zagadka. Bajka bardzo stara, z lat 80... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 26, 2016 Share Napisano Grudzień 26, 2016 Właśnie że japońska (1989-90). Emitowana w Polsce z francuskim dubbem i polskim lektorem. Co do nowej zagadki na początku chciałem powiedzieć Scooby Doo ale teraz myślę że to Tygrysia Maska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts