Sowenia Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) Wiem, że jest wiele osób, które kładą się spać bardzo późno. Ten temat zakładam specjalnie dla was. Pod czujnym okiem Księżniczki Nocy możecie do woli rozmawiać na przeróżne tematy, które są dozwolone na forum. Wątek to takie w sumie /sb/ tylko, że w wątku, a nie na /sb/. Oh. Masło maślane z tego wyszło, ale wiadomo o co chodzi Edytowano Maj 17, 2018 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Dopiero co Black Friday był, a ty już znowu chcesz wypuszczać ludzi na ring? Daj im chociaż czas, żeby opatrzyć rany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) Nie mam czasu na takie w sumie /sb/ tylko, że w wątku, a nie na /sb/, bo uczę się na kolokwium z metamatki ;/ Komu się podoba mój awatar, a komu nie. Wypowiadać się. @Skoniu, @Uszatka jak wy dodaliście avatar w tak dużej rozdzielczości? Ja jak wczytuję coś z komputera to mi automatycznie sprowadza do tego małego rozmiaru 150x150 pikseli. Edytowano Listopad 27, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 No, awatar jak awatar, ani lepszy, ani gorszy niż inne, najważniejsze chyba, żeby tobie się podobał? A co do drugiego pytania - wziąłem oryginalny obrazek i w gimpie przyciąłem do wymaganej rozdzielczości. Nic więcej przy nim nie grzebałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 To jaka jest ta wymagana rozdzielczość żeby nie zamieniało na te 150x150? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @clopfic Tak się atencjujesz tym avatarem, a ja nie widze w nim nic specjalnego :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @clopfic Tak między nami, to ten awatar na jakiś rozmazany nie wygląda. Jak teraz przeglądam sobie ustawienia konta, to chyba nie ma maksymalnej rozdzielczości, a jedynie waga pliku - nie więcej niż 1MB. A w jakiej rozdzielczości oryginalnie był ten obrazek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Atencjonowanie się avkiem z pucykiem? Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Obiektywnie patrząc to rzeczywiście jest średni. @Skoniu oryginalnie miał 601x602. Jeśli waga decyduje to może by go w innym formacie dodać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) Po prostu daj go np na imgurze i zapodaj link do avka na koncie// a tak w ogóle to jestem zdołowany i przeżywam kryzys twórczo/konstruktorski - projekt mi się wysypał Edytowano Listopad 27, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 @Skoniu A co mnie obchodzą ich rany? Ja chcę filmiki z wojny o karpia :C @clopfic Jeśli sam rysowałeś obrazek to wow. Jeśli ściągłeś z neta to taki sobie ten avek Ja przycinam obrazki by miały 200x200 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Mówisz, że to nocny Marek. A MOŻE ON MA NA IMIĘ PSZEMEK? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) Takie mnie przemyślenie wzięło... Nocne Marki Night Marks Nocne Znaczki Przypadek? Nie sądzę! Edytowano Listopad 27, 2016 przez Skoniu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 a może shadow marks ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) @Uszatka niestety nie jest mój, ale z godzinę musiałem posiedzieć w photoshopie żeby osiągnąć kolorystycznie Flutter, itp. @Chip dodałem go tam w rozdzielczości 196x196 ale już na forum nie chce mi przyjąć linka. "Ten typ pliku nie jest dozwolony." Tak wiem robię offtop :F Edytowano Listopad 27, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @clopfic dajesz link bezpośredni (direct link) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 3 minuty temu clopfic napisał: Tak wiem robię offtop :F Robisz offtop w offtopie? xD To wolna dyskusja. O ile trzyma jako taki poziom to można spokojnie zbaczać z aktualnego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @Uszatka a jaki jest aktualny temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 27, 2016 Autor Share Napisano Listopad 27, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: @Uszatka a jaki jest aktualny temat? I tu najlepsze: avek clopfica XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @clopfic Też polecam dać na imgura i na avek z linka bezpośredniego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Myślałem że ten wątek już zakończył się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) Wszystko przeze mnie, więc muszę to naprawić. Kto się zapisuje na tę, jakże kosmiczną graficznie grę? Brakuje co najmniej jednej osoby. Edytowano Listopad 27, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 Właśnie teraz clopfic napisał: Wszystko przeze mnie, więc muszę to naprawić. Kto się zapisuje na tę, jakże kosmiczną graficznie grę? Gram 24h na dobę w OW, nie mam czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) @clopfic a cóż to jest? Edytowano Listopad 27, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) @Chip Z tego co patrzyłem to taka jakby parodia piłki nożnej. Plus, że na przeglądarkę. PS. I tak mi zaniżyło rozdzielczość z imagura. T.T mniejsza. Edytowano Listopad 27, 2016 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts