Skoniu Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Java? C++? Pudło - planszówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: Pudło - planszówka Shieeeeeeet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Shieeeeeeet Łap pocieszyciela: [.spoiler] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Piątek świątek. W sobotę na 8 na uczelnię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Decaded napisał: Piątek świątek. W sobotę na 8 na uczelnię No to lipa Tak teraz zobaczyłem, że Pinkie z jednego z obrazków z głównej (ten z saniami) wygląda jakby się goliła Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 25 minut temu Skoniu napisał: Tak teraz zobaczyłem, że Pinkie z jednego z obrazków z głównej (ten z saniami) wygląda jakby się goliła Raz zobaczone nie może być odzobaczone. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2016 41 minut temu Skoniu napisał: Tak teraz zobaczyłem, że Pinkie z jednego z obrazków z głównej (ten z saniami) wygląda jakby się goliła I sielankowa świąteczna atmosfera obrazka zepsuta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2016 Chodźcie, chodźcie. Tutaj sobie offtopujcie do woli ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 o dziś na kolacyjkę widzę że pizze mamy... daj kawałek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 *rozgląda się* Ktoś powiedział "pizza" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2016 Bierzcie ile chcecie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Co to za temat? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Ebenezer sKrucz napisał: Co to za temat? ;3 Nikt nie wie, ale dają tu pizze z serem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Dzisiaj zeżarłem tyle pizzy że czuje się jak parszywy grubas. Zjadłbym jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Nie żarłem dzisiaj piccy, ale Luna to najlepszy kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Właśnie teraz Ebenezer sKrucz napisał: Nie żarłem dzisiaj piccy, ale Luna to najlepszy kucyk Jutro będę żarł pizze (samodzielnie przyrządzoną), a najlepszym kucykiem jest Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Nie jem pizzy a Naruto to najlepszy kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Kucyki są dla dzieci, prawdziwi mężczyźni oglądają anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Jaranie się anime to pedalstwo :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 3 minuty temu Maniek napisał: Kucyki są dla dzieci, prawdziwi mężczyźni oglądają anime. Jestem już prawdziwym mężczyzną ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 @Cassidy Tak, teraz jesteś w 100% facetem, ale nie takim w rurkach, tylko prawdziwym, męskim facetem, co je surowe mięso i wysysa miód z pszczół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Nikt normalny nie je surowego mięsa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 5 minut temu Maniek napisał: Kucyki są dla dzieci, prawdziwi mężczyźni oglądają anime. Biedni hodowcy miniaturowych koników... pewnie z żonami jeszcze bawią się samochodzikami i lalkami... bziuuum, bziuuum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FirzenX Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 @Tarreth trollu! Gdzież jesteś? Gdzie są ludzie, którzy pamiętają boje i trudy początków tego forum? Gdzież prawdziwa władza? Skąd te ograniczenia na czat? Jestem studentem medycyny, domagam się pełni praw! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Nikt normalny nie je surowego mięsa? Żyjemy w świecie gdzie drapieżne zwierzęta są... opóźnione? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts